For et knallvær vi har i dag

God ettermiddag!

Jeg sitter ute på balkongen med PC'n i fanget og nyter det fine været. Det er "nesten" sommertemperatur ute, så lenge jeg ikke har bena på gulvet.

Det som ikke er så koselig er jo at all skiten fra vinteren syntes veldig godt over alt. Det trengs en god rengjøring her ute, men jeg må vente litt. Jeg må få beiset golvet, men da må jeg vaske det grundig i tillegg til at det må være så varmt at det tørker godt. Jeg har aldri beiset gulvene før, men nå må jeg gjøre det ellers kommer plankene til å råtne bort for meg.

Pusene har virkelig startet "Balkonglivet" for fult, og de er bare inne for å spise litt og å besøke toalettet. Vinja har vært ute litt hver dag lenge hun, mens Ronja vil at det skal være ordentlig varmt før hun flytter ut. I dag er det første gangen hun har vært der ute i flere timer.

Ikke bare sol ute, men også her inne i dag. Jeg fikk melding om at skatteoppgjøret var klart, og til min store glede får jeg igjen en pen sum. Jeg hadde hjertebank da jeg gikk for å sjekke, for jeg håpet jo at jeg skulle få igjen mer enn det lille jeg fikk i fjor. Når det er sagt, så er det viktigste at jeg slipper restskatt.

Ha en fortsatt fin ettermiddag.

#sol #godvær #sommertemperatur #balkongliv #velvære #skatteoppgjør #nouw #nouwblogg #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Toril,

Da er mars en fin måned 😊 At mars gir værmessige skiftninger er nokså sikkert. Gleder meg til å kunne bruke verandaen igjen når det blir varmere i været 😊

Ønsker deg en kjempefin onsdag ❤😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Mars er en luring til måned, som gir både fine vårdager men også full vinter. Det merket vi godt for noen uker siden. I dag har det jo vært så nydelig, og jeg håper virkelig at det kommer til å fortsette videre også. Jeg er så glad i balkongen min og nyter hvert øyeblikk jeg kan sitte der 😊

nouw.com/veralynn
fruensvilje,

deilig for deg med den balkongen nå som alt stenger ned i Oslo ,hadde storkosa meg om eg hadde hatt en slik balkong :=) fikk igjen litt på skatten jeg også ,omtrent det samme hvert år for meg

fruensvilje.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Mye er allerede stengt ned, og får de ikke ned smittetallene kan det fort bli enda mer. Balkongen min er jeg så glad i, og jeg nyter virkelig å sitte der ute. Så flott at du også fikk igjen på skatten. Jeg har som regel fått igjen omtrent det samme, men i fjor gikk jeg nesten i null, noe som nok hadde med at jeg gikk over til AAP i 2019. Ha en fortsatt en fin ettermiddag og kveld.

nouw.com/veralynn
Helge
,

Det ble fint i dag og blir sikkert like fint mange dager fremover. Det hender at jeg jeg glemmer både ord bokstaver når jeg skriver. Og så oppdager jeg det først etter at jeg har postet det. Det var det som skjedde i dag. Gikk en lang tur i ettermiddag. Var innom Musti etter mat til min hamster og er det kiwi i etg over så ble det en tur der også. Det ble kanskje 3-4 km eller litt under. På tide og lage middag, spiser den mens jeg ser på Dagsrevyen. Ha en fin kveld.

Ingajohansson
Ingajohansson,

Hoppas det blir fint

nouw.com/ingajohansson
Jopphejjdihejjda
Jopphejjdihejjda,
Härligt att slippa betala tillbaka skatt! Gött att kunna vara ute och njuta av solen <3
nouw.com/jopphejjdihejjda
Shining
Shining,

Så himla fin balkong. Nu blev jag nästan avis. Där sitter du fint sen. Och katterna med😎

nouw.com/shining
itismadeby
itismadeby,

Härligt när våren visar sin fina sida o man kan sitta ute o njuta av solens värme

nouw.com/itismadeby