Flere jern i ilden

Heisann!

Da var jeg i gang med et nytt strikkeprosjekt. Hehe, er jeg ferdig med det grønne pleddet jeg fortalte om? Nei jeg er jo ikke det vettu.

Jeg må ha flere jern i ilden, og har på ingen måte problemer med å holde på med 2 eller 3 prosjekter samtidig. Da jeg ble ferdig med det røde og sorte pleddet mitt i Viking-garn i fjor hadde jeg et helt nøste igjen. I dag fikk jeg lyst til å lage et matchende sjal. Det var Hanne Beate, som jeg har blitt kjent med igjennom bloggen, som satte meg på ideen. Hun fortalte meg tidligere i dag at hun hadde begynt på et tilsvarende sjal i en annen farge. Man skal egentlig bruke pinne no 5 eller 6, men det hadde jeg ikke. I stedet hadde jeg no 6,5 og det ser ut til å fungere greit 😉

Veldig enkelt mønster, hvor man strikker rett hele veien. Man legger opp 3 masker, og så øker man med en maske når man begynner på en ny omgang. Jeg må kjøpe en ny rundpinne i morgen, for den jeg har nå blir etterhvert for kort.

#håndarbeide #strikke #vikinggarn #pleddgarn #sjal #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Hanne Beate
,

Fint å være til inspirasjon, og så lune farger på ditt! 💝 Sjalet blir stort og godt å ha rundt seg. Jeg kjøpte min rundpinne på nettet, men i velassorterte garnbutikker bør de ha lang nok. Vet ikke om det finnes lenger enn 150 cm, men det burde vel holde.

VeraLynn
VeraLynn,

Hadde ikke du nevnt at du hadde begynt på sjalet, så ville nok det nøstet ha ligget der til evig tid innen jeg hadde brukt det. Ettersom sjalet vokser så fort, blir den pinnen jeg har fort for liten. Så da skal jeg ta meg en tur ned på Tveita senter hvor de har en fin garnbutikk. Tenkte da å kjøpe maken til den jeg har i pinne no 5, som pleddet er på. Det er en sånn som pinnene er løse, og så kan man skru på hvor lang "ledning" man vil 😊

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Jeg kom til å tenke på at det er du som har inspirert meg like mye! 😊 Nøstene med pleddgarn og rundpinnen har ligget helt siden i vår, men så kom jeg på det når du postet innlegget ditt om pleddet du strikker. Kjekt med strikkepinner hvor man kan bytte ut "ledningen" etter hvor lang man trenger! Jeg strikker bare innimellom, for blir sliten i underarmen, og kan gå lei om jeg driver på for hardt. 😊 Koser meg med strikkingen, og fint å holde på med nå utover.

VeraLynn
VeraLynn,

Så bra at vi kan være en inspirasjon for hverandre 😊 Ja disse rundpinnene som man skifte tråd på er veldig fine, og jeg har blitt så glad i dem. Ikke bare du som må være forsikring med armene... Jeg får fort vondt, så jeg må passe meg jeg også.

nouw.com/veralynn
Happy,

Greit å ha ideer på lur:)

happy.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg må alltid ha noe håndarbeide liggende, og nå om høsten er det så koselig å sitte med strikketøyet også 😊

nouw.com/veralynn