Fikk endelig bestilt time

Mjausann!

Vinja har nå gått på medisin for stoffskifte-problemene sine et par måneder. Sist gang vi var til kontroll kunne jeg vente med ny time 1 måned.

På torsdag ringte jeg Evidensia DK, Lørenskog for å bestille ny time. Det er vanligvis ikke så vanskelig å få en time kjapt, men denne gangen måtte jeg vente litt. Dyrlege Katharina som vi har vært hos hver gang var på reise hele uka, så jeg fikk først time mandag 30. november. Nå var det ikke bare kontroll av stoffskifte denne gangen, for hvis alt er i orden med det skal Vinja endelig få renset tennene sine for tannstein. Det er på høy tid, for frk Pus har virkelig dårlig ånde.... Hun som fjerner tannsten, er ikke der hver dag, men heldigvis klaffet det den 3o. november. Jeg krysser fingrene for at stoffskifte er under kontroll, så vi kan gjennomføre tannrensen.

Vinja har alltid hatt den flotte pelsen, og omtrent ikke tover. Nå som stoffskifte ikke er helt i orden, har hun begynte å miste mer pels som har blitt til tover Hun har også fått en bar flekk på halsen der pelsen er borte. Akkurat det liker jeg ikke så godt.

Almentilstanden til Vinja er i grunnen grei, hun sover kanskje litt mer enn før men det gjør jo søsteren også. Hun løper fortsatt rundt i turobofart og er nysgjerrig å vil være med på det som skjer. Begge pusene er jo 11,5 år å ingen unge damer lenger så det er jo naturlig at de ikke er like mye i fargen som før.

#katter #dyrlegetime #evidensia #dyrlegen #vinja #stoffskifte #kontroll #tannrens #tannsten #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #persoligblogg #personligblogger


  • Katter
  • 70 visninger

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Så utrolig nydelig kattepus du har! 😃 Krysser fingrene for at alt går som det skal, å at dere får tatt tannstenen 😃

nouw.com/theresebraathen
VeraLynn
VeraLynn,

Ja hun er en ordentlig nydelig pus, og ei ordentlig mammajente. Så fort jeg setter meg i godstolen kommer hun for å ligge i fanget. Ja jeg håper også at alt er på styr sånn at tennene kan ordnes, for det er nok ikke godt for henne heller. Selv holder jeg pusten når hun ligger i fanget og jesper.....

nouw.com/veralynn