Ferdig for denne gangen....

I går gikk siste lasset til Fretex og gjenvinningstasjonen for denne gangen. Jeg har ryddet i skaper og skuffer når jeg har hatt noen gode dager. Det har resultert i flere pappesker til Fretex og noen billass til gjenvinning. Jeg har jo snakket om å gjøre dette i flere år, men det har blitt med bare snakket.

Jeg syntes jo at det har vært vanskelig å kvitte meg med de tingene som en gang har tilhørt mine foreldre. Når jeg satte i gang denne gangen, bare pakket jeg ned det som ikke var av interesse for meg. Noen minneting har jeg selvsagt spart, men det var mest som ble levert bort. Nå som jeg endelig er ferdig med første fase, så føles det godt og litt befriende ;o))


Det finnes jo gjenvinningstasjon her i Oslo også, men jeg valgte å levere på Lørenskog. Det tok meg ikke noe lenger tid å kjøre dit. Det er mindre der, så blir mindre stress når man tar ut av bilen og kaster det som skal kastes.

Jeg har ikke slitt med alt dette alene, nei jeg har fått god hjelp til å rydde, pakke i bilen og ut igjen. Veldig glad for det, og setter umåtelig stor pris på det 💖

#rydde #kaste #fretex #gjenvinning #hjelp #lørenskog #blogg
  • Diverse
  • 2 visninger

Liker

Kommentarer

Kaja Borgersen,
Det er deilig å få unnagort litt arbeid når "ånden" kommer 😊 Gjerne sjekk ut smykkene jeg lager <3
kgasmykkeparadis.blogg.no/
Vera Lynn,
Kaja Borgersen: Ja når man har samlet på seg alt for mange ting, man egentlig ikke trenger, er det godt med en opprydding ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
annebe,
Vi tok jo et "jafs"når vi flytte..Det er ikke alt det er like lett å kvitte seg med nei..men av og til bare MÅ man 😊) Bra du fikk god hjelp 😊)
annebe.blogg.no
Vera Lynn,
annebe: Nå som jeg er i gang, føles det så befriende å kvitte meg alt jeg egentlig ikke trenger. I løpet av sommeren skal to boder ryddes og tømmes for det meste, men det er en jobb jeg virkelig gruer meg til... Selv om jeg får hjelp til det også ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
fruensvilje.blogg .no,
så deilig å få ryddet skikkelig ,nå kan du slappe av og nyte hjemmet med litt mindre å flytte på
fruensvilje.blogg.no
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Ja, det er deilig å kunne åpne en skapdør uten at ting ramler ut, eller skuffene setter seg fast for det er fult ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
solliv,
Herlig, gøy å rydde da.
solliv.blogg.no
Toini,
Deilig å få ryddet opp...og kastet litt...En deilig følelse......Ha en god ny dag!
dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/
Vera Lynn,
solliv: Jeg vet ikke om jeg syntes det er gøy å rydde, men det er veldig deilig når jeg er ferdig.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Det føltes så godt å bli ferdig med ryddingen, og få kjørt det bort. Ha en fortsatt fin onsdagskveld ?
pittbulljedda.blogg.no/