Etter regn og ruskevær kommer sol

God formiddag!

Jeg kjente at smilet bredte seg da jeg dro opp rullegardinen i dag, for ute var det klarvær og etterhvert kom sola fram å lyste opp dagen. Etter et par dager hvor det aldri ble helt dagslys, gjør det godt med en klar høstdag.

Den lille forkjølelsen som kom snikende på meg om lørdagen er borte igjen. Så litt senere i dag skal jeg ta meg en liten luftetur, for jeg har ikke vært utenfor døra siden fredagen.

Når morgenstellet til kattene var klar, brygget jeg meg en kopp kaffe og satt meg ut på balkongen. Det var en deilig temperatur, så jeg ble sittende der ute en god stund. Vinja kom med en gang å hoppet opp i fanget, noe hun alltid pleier å gjøre når jeg setter meg ut.

Jeg satt å kikket på alle blomstene og kaktusene jeg har ute på balkongen, og begynte å lure på hvor jeg skulle gjøre av dem når det blir kaldere. Rosen tror jeg skal få stå, for den er plantet i en stor potte og skulle normalt klare seg. Kaktusene må inn, og det samme må Amaryllisen min. Jeg må finne en løsning snart, og det gjør jeg sikkert også.

Ønsker deg en fin mandag 😊

#mandag #helse #frisk #balkongliv #vinja #høst #høstvær #planter #plantestell #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Mandag
  • 92 visninger

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Regn igår, sol idag 🌞

nouw.com/ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,

I dag har det virkelig vært en strålende dag, kunne vi bare få flere av dem utover 😊

nouw.com/veralynn
Helge.
,

Det ble fint i dag men i morgen skal det regne igjen og da helt til fredag. Kom hjem nå nylig etter en tur hos mine foreldre. Dro i dag og ikke seinere i uka og det på grunn av været. På tide med en grundig opprydning i boden og sette sommerting inn. Men alt tar sin tid og som mange ganger før blir det utsatt på grunn av andre ting som egentlig ikke haster. Ha en fin kveld.

VeraLynn
VeraLynn,

Det gjorde godt med en solrik høstdag i dag, spesielt siden det er meldt dårlig vær resten av uken. Jeg har noen ting som må pakkes bort for vinteren også, og det har jeg tenkt å gjøre i løpet av denne uken 😉

nouw.com/veralynn