Et lite familiemøte

God kveld!

Som i går har det blitt dårlig med blogging på meg... I dag er grunnen at jeg har nesten ikke vært hjemme.

Jeg startet dagen med en god sovemorgen, noe jeg virkelig trengte ettersom jeg sov så dårlig natt til i går. Trodde jeg hadde masse tid i dag, og kunne bare sose rundt i pysjen en stund før jeg hoppet i dusjen. Det viste det seg at jeg ikke hadde.

På mandag hadde jeg gjort en avtale med niesen min Linda, om at vi skulle treffes i dag. Hun og mannen, som bor på Vestlandet, skulle komme en snartur til Oslo for å kjøpe ny bil, og vi fant ut at det var en fin anledning til å bytte julegaver. Jeg trodde ikke de ville nå Oslo før ut på dagen, men det hadde gått radig over Haukeli så de brukte mye mindre tid enn beregnet. Etter å ha snakket med Linda fikk jeg beskjed om at de ville være i Oslo ved 12 tiden. Skal si deg det var ei som satte inn turbogiret for å bli ferdig.

Vi endte opp med å få lengre tid sammen enn forventet, for han som skulle selge dem bilen brukte et par timer på å dukke opp. Noe som egentlig var uakseptabelt, siden de hadde gjort en avtale om å møtes mellom 12 - 12:30. Vi begynte å lure på om han skulle komme i det hele tatt. Det var jo ikke akkurat varmt å stå ute sånn å vente, så vi ble veldig kalde og frøs. Det hyggelige var jo at Linda og jeg mer fikk tid sammen. Skulle ønske at vi hadde kunne hatt enda litt mer tid sammen, men kanskje til sommeren!

På veg hjem dro jeg innom Meny på Bryn å handlet litt...

Jeg ble så kaldt tidligere på dagen i dag at kroppen verket når jeg kom hjem, så etter jeg hadde spist middag pakket jeg meg inn i et par pledd. Da jeg skulle begynne å skrive dette innlegget, sklei øyelokkene igjen og jeg forsvant inn i drømmeland. Da jeg våknet hadde jeg fylt hele innlegget med hhhhh'er, hihi!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld 😉

#lørdag #sovemorgen #meldekort #nav #familie #familietreff #niesebesøk #kaldt #frossen #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogger #personligblogg


  • Lørdag
  • 93 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det er vel kanskje greit at vi nedprioriterer bloggen nå i jula, ikke sunt å bare sitte på sosiale medier heller. Det finnes jo et liv utenom også 😊 I går var nok en slitsom dag, med dårlig nattesøvn og dyrlegebesøket. Det satte meg helt ut. Ble sliten i dag også, men jeg koste meg og gjorde noe som var gøy å da er det likesom ikke så farlig 😊 Lørdagsklem fra meg og kattene.

nouw.com/veralynn
Helge
,

Fikk satt opp mitt lille juletre på 60 cm i går så julepynting er påbegynt her i huset. Tok kjøkken og stuegulv i går. Radio er en fin ting. Fikk med meg denne melding som en hadde sendt inn;" På grunn av humpete vei la gamlingen gebisset i hanskerommet. Da han kom frem oppdaget han at vognkortet var tyggd på". Er sjelden jeg ler så mye for meg selv. Ha en fin dag.

FruLea
FruLea,

Hehe det innlegget skulle jeg likt å lese da😅

nouw.com/frulea