Er jeg mer heldig i år?


Hvert eneste år kjøper jeg Flax skrapekalendere, og hvert eneste år ender jeg opp i tap. Akkurat det er jeg forberedt på, og forventer ikke å finne de store tallene på kalenderne. Når jeg har skrapet den siste luken, sier jeg til meg selv at dette gidder jeg ikke å gjøre et år til.

Så nærmer vi oss desember, og jeg klarer ikke å la være å kjøper kalendere. Ja i flertall.... Til meg og til hver av kattene, hihi! Jeg har sagt at dersom det skulle bli noe premie på de som jeg skriver kattenes navn på, så skal jeg bruke pengene til å kjøpe noe til dem. Et år vant jeg såpass at det var nok til en pose med tørrfór til dem. Det var vel den eneste og siste gangen jeg gikk med overskudd tror jeg ;o))


I tok jeg på meg spanderbuksene og kjøpte to til hver av oss, så får vi se da vettu om det gir noe avkastning. Mest sannsynlig så gjør det ikke det.... Skulle det derimot bli noe premie, så er det bare et bonus.

Bruker du penger på skrapekalender i desember?


#kalender #skrapekalender #flax #vinne #tape #penger #premie #desember #blogg
  • Diverse
  • 8 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
Helge: Det er alltid koselig å sitte å dagdrømme om hva man skal gjøre, hvis man vinner den megastore gevinsten... Allikevel må man være realist, for det er svært få som får oppleve det. Selv vet jeg at utmerke godt at det blir et underskuddsforetagende, men det er nå litt spenning å sitte å skrape over en kopp kaffe ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Hanne Beate: Jeg vet jo at det egentlig er et underskuddsforetagende å kjøpe disse skrapekalenderne, men så er det jo gøy å sitte å skrape å håpe. Jeg har like stor sjanse som alle andre til å vinne, og det er vel derfor jeg velger å kjøpe nå til jul. Ellers så kjøper jeg aldri skrapelodd. Som barn var jeg heldig og vant vær gang jeg kjøpte lodd. Dessverre forsvant det hellet etter hvert som jeg ble eldre.
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Skal holde dere oppdatert, hvis det blir gevinst. Uansett størrelse ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
karidansen: Jeg pleier heller ikke å kjøpe vanlige skrapelodd, det blir bare til jul hvor jeg kjøper disse kalenderne. Det er så koselig å sitte på kjøkkenet med en kopp kaffe og skrape å håpe på at det blir en gevinst. Vi får se om jeg er så heldig denne gangen, hadde jo vært gøy da ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Elevele: Av erfaring så forsvinner kalenderne ganske fort. I fjor holdt jeg på å ikke få tak i, og jeg har ikke tall på hvor mange steder jeg var før jeg fikk tak i Vi får krysse fingre og poter å håpe på at en av lukene slår inn ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Victoria Larsen: Ja her krysset både fingre og poter for at vi skal få litt mer enn minste gevinst, men det blir nok vanskelig å bryte tradisjonen, hihi!
pittbulljedda.blogg.no/
Toini,
Lykke til! ja jeg kjøpte til oss alle i huset noen år...og sendte til barna til Bjørn..men når ungdommen begynner å skrape alle med engang.ja da er det ikke noe gøy..så da får de heller et skraplodd til jul...Så kan de være heldig å vinne masse! men...er vel ikke store sjansen...
dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/
Vera Lynn,
Elevele: Det kan være på grunn av at det har vært mer reklame om kalenderen i år. Du får sikkert tak, for noen har sikker igjen ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Lillian: Tusen takk, vi får håpe at i alle fall en av kalenderne går i pluss. Noe mer kan jeg vel ikke forlange ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Toini: Tusen takk ;o)) En kollega jeg hadde for flere år siden, pleide å kjøpe skrapekalender og sjokoladekalender annet hvert år til oss. Noen klarte jo ikke å styre seg, og skrapet alt på en gang og likeledes spiste opp all sjokoladen. Da var liksom poenget borte, men hver sin smak hihi!
pittbulljedda.blogg.no/