Endelig klarvær og sol

God formiddag!

Da det lysnet for dag i dag, kunne jeg se at det nærmest glødet over åsen på andre siden. Det betyr at det blir sol og fint vær, vel nesten i alle fall. Da jeg sto på stasjonen å ventet på t-banen oppdaget jeg de nydeligste regnbuer, for det var to av dem. En sterk som syntes best på bildet, og en litt svakere ved siden av. Bildet ble tatt i all hast ettersom t-banen var i ferd med å kjøre inn på perrongen, så det ble dessverre ikke så fint. Det var veldig vått på bakken, og det så ut som det kunne ha kommet noen regndråper tidligere på morgenen. Det var nok derfor vi fikk de fine regnbuene.

Jeg var nettopp ute i lunchen i noen ærender, men fysj så kaldt det var. Det blåste en ordentlig kald vind mellom husene her nede i sentrum. Akkurat da skulle jeg ønske at jeg hadde tatt på en kjukkere boblejakke 🥶 brrr!!

#vær #sol #opphold #regnbue #himmelen #morgen #tbane #kjølig #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger

  • Været
  • 108 visninger

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Hater å fryse, men nydelig bilde da - wow😍
nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Tusen takk 🥰 Jeg er ikke glad i å fryse jeg heller, men vi er dessverre på god veg inn i den tiden hvor det er uunngåelig.
nouw.com/veralynn
Helge.
,
Hadde en fin tur til Hamar i dag. Det jeg ikke visste var at min svoger var på Hamar og besøkte dattra si på en anna kant av Hamar. Så jeg satt på med han ned til Oslo. Tok toget derfra hjem jeg for svoger skulle besøke sin bror i Oslo. Det var deilig med en slik dag. Men du verden så dramatisk det ble i Oslo i ettermiddag. Grusomt og tragisk, bra at de begge ble pågrepet så fort. Og drama ble det i Drammen hvor en mann ble drept i en garasje, men 4 km herfra. Så jeg veit godt hvor der, var i en kiosk like ved sist uke. Så det er mye gale mennesker der ute. Gikk 2 timer i skogen i kveld, deilig og fikk alt sammen litt på avstand. Ha en fin kveld.
VeraLynn
VeraLynn,
Så bra at du du fikk sitte på tilbake, noen å prate med er alltid hyggelig. Ja det har skjedd litt av hvert i dag. Leste om det i Oslo på Twitter, når politiet fortalte om det. Skjønner ikke hva som foregår oppe i hode på slike mennesker.
nouw.com/veralynn
Gry H.,
Så fantastiske bilder!
gryende.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,
Tusen takk 🥰
nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Det ble kjempefint bildet 🤩
nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Tusen takk 😍 Synd at jeg hadde så dårlig tid, for ellers hadde jeg kanskje fått med meg alle de fine fargene.
nouw.com/veralynn