Endelig fant jeg et som passet

Heisann!

Tidligere i dag skrev jeg at jeg hadde bestilt noen munnbind, som kom på morgenen i dag, som ikke passet meg. De var for korte, sånn at ørene mine ble stående ut som kjelehåndtak. Å det var ikke vakkert.

Min bloggløse venninne Hanne Beate fortalte i en kommentar, at hun hadde kjøpt noen vaskbare hos ARK bokhandel som var greie. De hadde utskiftbare filtere også. Jeg sjekket det ut på nettet og så at de hadde to typer, et sort og et med blomster. Ettersom ARK har avdeling her på Oppsal, stakk jeg innom da jeg var ute å handlet. Det ble det med blomster, i tillegg til at jeg kjøpte en ekstra pakke med filter også.

Måtte prøve det med en gang jeg kom hjem, og jeg bare elsker det for det sitter perfekt over nesen og nedunder haken. Ikke føltes det som om det var tungt å puste i det, som de kirurgiske. Jeg hadde på meg det da jeg dro i butikken, og det dugget på brillene og jeg følte det som om jeg pustet inne i en pose.

Etter at regjeringen kom med de nye reglene, hvor man skal bruke munnbind bl.a. i butikkene, var det faktisk flere med enn uten.

#munnbind #helse #stoff #filter #arkbokhandel #shopping #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Helse
  • 108 visninger

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,

Det munnbindet var kjempefint!

nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det er friskt i fargen, kan justeres bak ørene så det sitter ordentlig. I tillegg så føles det ikke så innestengt ut 😊

nouw.com/veralynn
Ingajohansson
Ingajohansson,
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk, og det sitter godt på også 🥰

nouw.com/veralynn
theresebraathen
theresebraathen,

Så fint det var! Veldig godt at du fant et som passet : )

nouw.com/theresebraathen
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Ja jeg er så fornøyd med dette, og kommer til å kjøpe meg flere sånn at jeg har noe å bytte på når noen er på vask.

nouw.com/veralynn
Margrethe,

Det så fint ut - og satt bra på! Takk for tipset! Klem <3

utifriluft.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Bare hyggelig 🥰 Jeg kan varmt anbefale disse munnbindene, for passformen er så god og det er behagelig å ha på seg.

nouw.com/veralynn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag hoppas verkligen att vi ska slippa munskydd ute i samhället

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Ja vær glad så lenge det ikke er behov for det, her er smitten nå så høy så selv jeg som ikke er tilhenger av munnbind bruker det.

nouw.com/veralynn
ElisabethBlogg
ElisabethBlogg,
Så bra 😊 hvor kjøper du disse munnbind?
nouw.com/elisabethblogg
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg kjøpte de hos ARK bokhandel.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Godt å høre at de passet, og så har de så fint design! 😊 De er ganske rimelige i forhold til andre jeg har sett, og karbonfilteret kan brukes flere ganger. Bra at flere og flere bruker munnbind, - har sett det her også. 😊

VeraLynn
VeraLynn,

Ja dette munnbindet sitter som det skal, bak ørene, over nesen og under haken. Din fortjeneste at jeg endelig fant noe jeg kunne bruke 🥰 Jeg har ikke lest så nøye, men jeg trodde at man måtte skifte filter også etter bruk. Det må vel samle seg noe skit på det som man tar med inn i rent munnbind, trodde jeg da 🤓 Veldig betryggende å se at folk nå tar dette på alvor.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Det var litt tilfeldig at jeg fant de, for tenker liksom ikke at en bokhandel har sånt. 😊 Det står at det kan brukes kontinuerlig i 16-24 timer, så ved sporadisk bruk så varer det lenger. 😊 Karbonet i filteret har sikkert evne til å ta opp mer før det blir fullt enn andre engangs. 😊