En runde rundt blokkene, og avsluttet med noen gode samtaler

God kveld!

For en herlig dag dette har vært, knallblå himmel og sol 🌞 Varmt kan jeg derimot ikke påstå at det har vært. Det har blåst en kjølig vind i hele dag, og man trengte varme klær når man skulle være ute.... I alle fall i skyggen, mens i sola var det ikke fult så ille.

Jeg bestemte meg for å ta meg en runde rundt blokken for å se om det hadde kommet noe opp av jorden.

Dette er blokken min, og jeg bor i 1 etg inne i kroken. Det var ikke mye liv rundt om bedene hos meg, så jeg ruslet videre til neste blokk for å se om jeg kunne finne noe liv der.

Det hadde ikke kommet så langt der heller, men jeg fant da noen snødråper. Under en haug med visne blader og gress så jeg antydning til at både julerosene og rabarbraplantene var i ferd med å se dagens lys.

Disse to flotte karene er Ohm og Hall, som allerede har begynt å beskjære noen busker på Champagneplassen. Det er også de som har jobbet hardt for å sette i stand det fine uterommet. De har brukt mange timer på å plante busker og blomster, så når sommeren kommer er det et hav av farger på Champagneplassen.

Jeg ble stående å prate med dem i et par timer, også mens de arbeidet buskene. Det er så lenge siden jeg har vært i nærheten av noen mennesker i det hele tatt, så jeg sto der og skravlet lengre enn jeg egentlig hadde tenkt. Blir sånn, at munndiaren slår inn, når man nesten ikke har omgang med noe levende vesen bortsett fra kattene...

Jeg hadde dessverre ikke kledd meg helt etter temperaturen. Jo da, jeg hadde tatt på den tjukke boblejakken, men jeg hadde bare en tynn treningsbukse på. Jeg ble så vanvittig stiv i hofter, knær og ankler at da jeg skulle gå inn klarte jeg nesten ikke å bøye leddene mine. De 5 trappetrinnene opp til leiligheten var nesten et mareritt, men jeg kom opp og inn.

Før jeg laget meg middag pakket jeg meg inn i et pledd en stund for å få varmen, og det hjalp littegrann og leddene mine myknet opp såpass at jeg klarte å bøye dem uten av det gjorde vondt.

#ute #natur #søndag #vår #nyttliv #møte #treffe #samtale #champagneplassen #vårrydding #snødråper ##uteplass #megselv #sol #kaldt #helse #fryse #kroppenmin #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger

  • Natur
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer