En liten pause, og så ble det bling bling igjen

Heisann og hoppsann!

Da var dama tilbake igjen etter et par dagers pause... Det har gått litt i et, og jeg har vært så sliten i hode at jeg orket bare ikke å være sosial.

På torsdag etter endt arbeidsdag, ringte jeg til Iris Nailbar på Bryn senter, for å høre om Kimmie var nedstengt eller fortsatt var i lockdown. Lykken var stor når hun bekreftet at hun fortsatt tok i mot kunder, og at hun hadde en ledig time samme dag kl 20. Det var litt sent, men neglene var lange og trengte å fixes, så jeg tok den timen.

Jeg er jo veldig glad i glitter på neglene, og det ble denne gangen. Hadde vel ikke bestemt meg for det før jeg dro, men jeg visste bare at jeg ville ha gult og grønt å sånn ble det også. Fra før hadde jeg mørk grønne negler, så dette her ble jo veldig friskt og fint 💛💚 Fargene passer jo også fint nå som påsken står for døren.

#negler #negledesign #neglelakk #blingbling #glitter #gult #grønt #irisnailbar #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogger #personligblogg


  • Velvære
  • 105 visninger

Liker

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej, Vad är det som hänt som gjort att du inte orkat vara social? Jag vet hur det kan vara när man inte orkar, men försöker att orka eller inte orkar och tar en paus. Skönt i alla fall att du kommit till insikt med att det är bra att ta en paus, så länge man behöver.


Jag tycker också att klockan 20 äre lite väl sent på kvällen, men slönt att du fick dina naglar fixade. Jag har harft den där typen av naglar förr, men kände inte att vara någonting jag ville fortsätta ha. De kändes på tok för långa för min sak och så blev det för svårt att göra saker i vardagen med dessa. Nog är det fint med färg på naglarna, men då ska de för min egen del vara korta. Långa naglar kan vara fint på andra, men absolut ingenting för mig.


Det sägs ju att Gult är fult, men jag har sedan några år lärt mig att uppskatta färgen på ett helt annat vis än innan. Jag tycker det är en så fin färg.


Hur firar man påsk i Norge eller gör man inte det? Jag menar fiar man som här i Sverige, att man ger barnen påskägg innehållande godis?

nouw.com/mynameisjossan
VeraLynn
VeraLynn,

Svar på dine spørsmål:

1. Årsaken til at jeg ikke orket å være sosial var denne gangen at det hadde vært mye stress på jobben. Mye å gjøre, flere møter osv. I tillegg så måtte jeg ut sent på torsdagskvelden. Fredagen var det ikke noe jobb, men det skjedde noe hele tiden sånn at jeg ikke fikk tid til å hente meg inn igjen. Sånne ting blir jeg veldig sliten og trøtt i hode av, og da vil jeg bare være for meg selv.

2. Jeg tror ikke at påskefeiringen her i Norge er så annerledes enn i Sverige. Barna får påske egg på påskeaften med godis. Så har jeg sett at noen har innført den amerikanske tradisjonen med å gjemme egg rundt om, ute og inne, så skal barna gå på jakt for å finne dem.

Jeg var vel ikke så glad i fargen gul tidligere, men må innrømme at det har kommet etter hvert. Den passer veldig godt sammen med grønn. Ellers så er jo rosa og lilla favoritt-fargene mine.

nouw.com/veralynn
Ingajohansson
Ingajohansson,

Riktiga påsk naglar 🐣 inte alltid så lätt att vara social, men lättare på bloggen tycker jag ☀️

nouw.com/ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg syntes at fargen passet perfekt til påsken, som nå er rett rundt hjørnet. Det er nok lettere å være sosial på bloggen, men noen ganger er hode fylt med så mange tanker og inntrykk at jeg ikke orker det heller 😉

nouw.com/veralynn
Toril,

Det er kjempegodt med bloggpause, for man trenger å gjøre andre ting. Blogging er jo en hobby for oss 😊 Stresser man med å blogge hver dag blir blogg et press.


Vi som ikke er toppbloggere som tjener millioner med kroner på bloggene våre, og som må poste blogginnlegg til fastsatte tider kan ta oss fri med god samvittighet.

Så kjempestilig neglene dine ble, og skikkelig vårlige 😊

Ønsker deg en kjempefin lørdag ❤😊¨

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene


dixierose.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 💛💚 Ja det er godt man ikke er en toppblogger som må prestere hver dag. For meg er det sånn i blant at det blir for mye inntrykk som lagres i hode, og da orker jeg ikke å være på bloggen. Selv om jeg har mye å fortelle om. Det gjorde godt med en liten minipause kjenner jeg. Ha en superfin søndag, klem 🥰

nouw.com/veralynn
Eva,

Lekre negler ♥ Jeg liker også bling på neglene. Jeg har gavekort på negledekor, men har ikke orket enda. Jeg har hatt litt mye jeg også, så jeg forstår veldig godt hvordan det kjennes ut.
Fin farge til påske ja. Ha en riktig god påske ♥

evaswindow.blogg.no/
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk kjære deg 🥰 Det er fint med gavekort, for da er det bare å bestille time når man orker og kan. Det har nok vært litt mye med nedbemanning, arbeidsmengde og møter den siste tiden. For mange klarer de å sette ord på det på bloggen og bli ferdig med det. Akkurat det klarer ikke alltid jeg, hvis det blir for fult oppe i toppen. Jeg blir nesten litt tiltaksløs. Nå kjennes det mye bedre ut, og jeg ser fram til påskefri etter endt arbeidsdag på onsdag. Ha en fin påske du også, klem 💖

nouw.com/veralynn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Festliga naglar tycker jag
nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 💛💚

nouw.com/veralynn
Shining
Shining,

Härligt med lite glamournaglar. 🥰

nouw.com/shining
VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg syntes det passet fint nå med litt glitter og glamour 🥰

nouw.com/veralynn
FruLea
FruLea,

Syns di ble utrolig fine og freshe😃

nouw.com/frulea
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk, er veldig fornøyd med resultatet selv også 🥰

nouw.com/veralynn
Jan,

Du verden,, nå er jeg brennsikker på at ikke du har planer om en intens omgang med et mangfold av intense vaskemidler. For en fargeprakt. Imponert 🤗

dedicat.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Denne fargesprakende lakken er nok ikke så lett å fjerne, så her kan bare vaske i vei 😉 Den sitter så godt at den må files av når den skal byttes ut 😊

nouw.com/veralynn