En liten pause

For noen dager siden fikk jeg akutt bennelse i høyre skulder, og derfor valgte å la både pc og håndarbeide ligge. Jeg hadde ikke lyst til at betennelsen skulle bli noe verre enn den var. Det var nok et smart valg, for det har roet seg igjen å skulderen har gått tilbake til bare å være vond.


Man skulle kanskje tro at strikkingen på quick knit loomen som var årsaken, men det startet før jeg begynte på siste prosjektet. Det som fikk det til å blusse opp var mandagens trening og behandling, som var tyngre enn den har vært tidligere. En av de store musklene som begynner oppe i hode, og går nedover langs skulderbladet var veldig stram og vond. Terapeuten masserte og bearbeidet muskelen, noe som i utgangspunktet ville gjør den bedre. Denne gangen ble det nok dessverre motsatt 😒

<

Endelig har det begynt å skje ting på fastelavensriset mitt også 🌿 Oppdaget forrige dagen små grønne lyspunkt på de mørke grene, og i dag var det kommet noen små søte små blader. Bilde ble kanskje ikke så tydelig som jeg hadde ønsket, men man kan da tydelig se de nye friske bladene.

#betennelse #vondter #skuldre #trening #strikking #fastelaven #fastelavensris #bjerk #nyttliv #mars #fredag #blogg

  • Fredag
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer

frodith,
Lurt å la være pc etc når man har vonde sener og muskler. Så koselig med riset da 😊
frodith.blogg.no
dvergpinschere i mitt hjerte
,
Uff..ja det er ikke godt..jeg får, eller fikk..også ofte betennelse etter tur hos manuellterapauten..for det hovnet opp, og lagde trange forhold..så vi måtte finne en middelvei..så tørr fortsatt ikke å få massasje..det tåler ikke kroppen min..ja nå har jeg vært hos legen å fått betennelse i føttene..eller helene..Plantar fasitt..Ikke godt..og veldig vanskelig å holde bena i ro..hihih.. Fikk rask time hos fysio da legen ringte og sa det hastet..så fikk time på torsdag alt..Måtte vist tøyes og strekkes..og var vist vondt..hihi..så blir spennende å se om det hjelper!! God bedring med dine skuldre! og ha en god kveld!
fruensvilje,
best å ta hensyn til kroppens signaler ja ) nå trodde jeg et øyeblikk att bjørka hadde sprunget ut hi hi ,kos deg med det i vasen )
fruensvilje.blogg.no
Vera Lynn,
frodith: Det blir mye tasting på pc'n når jeg er på jobb, og da må jeg la armene hvile når jeg kommer hjem. Riset lyser opp med sine grønne skudd, der det står oppe på kaminen 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje: Det er nok litt tidlig for bjørka ute, men det kommer, det kommer 😲)) Ja, jeg skal ta det med ro på pc'n noen dager til. Bare stikke innom nå og da, sånn at armene får roet seg igjen ;o)) :
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
dvergpinschere i mitt hjerte: Det er ikke første gangen jeg har fått mer vondt etter behandlingen, men vi får begge ta lærdom av det å finne andre måter å trene og massere på! Gi opp er ikke et alternativ vettu... Du får ha riktig god bedring selv 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Søtmonsen :)),
Ja, man må bare ta det med ro, og gjøre det man føler er best for seg 😊
matogkakeoppskrifter.blogg.no
Vera Lynn,
Søtmonsen ): Jeg har dessverre ikke noe valg, og må prioritere armer og skuldre. Det er bare det at det er så vanvittig kjedelig å ikke kunne gjøre noen ting av det jeg syntes er gøy 😲((
pittbulljedda.blogg.no/
Søtmonsen :)),
Ja, det er ikke moro å bare sitte der. Man føler seg så hjelpeløs ;s
matogkakeoppskrifter.blogg.no
Vera Lynn,
Søtmonsen ): Ja det har du rett i ??
pittbulljedda.blogg.no/