Dragonfly in amber

For en stund siden bestilte jeg et smykke fra Wish, men av en eller annen grunn fant det aldri veien til min postkasse. Hvor det har havnet er ikke godt å si, men pakkene er jo så små at de lett kan gå i stykker eller bare bli borte. Jeg hadde betalt for smykket, og fikk beløpet godskrevet... Jeg ville jo fortsatt ha smykket, så et par uker før jul bestilte jeg det på nytt sammen med matchende øredobber.

Disse smykkene er inspirert av tv-serien Outlander, hvor også en av bøkene heter Dragonfly in amber. Det betyr Øyenstikker i rav på norsk.

I går kom øredobbene, og i dag kom endelig anhenget og jeg jublet. Nå er ikke stenene ekte rav, men det gjør ingenting for jeg syntes de er fine allikevel jeg ;o)) Jeg er også veldig begeistret i keltiske smykker med knutene som gjør dem så unike. 


#smykker #dragonfly #in #amber #øyenstikker #rav #keltisk #wish #blogg
  • Smykker
  • 8 visninger

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
frodith: Tusen takk ??
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Laine: Tusen takk ??
pittbulljedda.blogg.no/
Toini,
De var jo super fine!! og så bra du fikk tilbake når det ble borte! ja..det er fort gjort at de bittesmå plastpose pakken blir borte...vil jeg tro..
dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/
fruensvilje.blogg .no,
vakre smykker,kjekt du fikk det til slutt da.Det ble noen gaver på meg også fra wish,en ting kom aldrig,det fikk jeg refundert et plagg hadde jeg ikke bestilt,det fikk jeg også tilbake penger på,men ellers fikk jeg alt jeg bestilte og var meget fornøgd med det som kom :=)
fruensvilje.blogg.no
Vera Lynn,
Toini: Tusen takk ;o)) Bestisen jobber på Postterminalen her, og hun sier at det skjer ganske ofte at disse små posene blir ødelagt under sending. Å da gjerne der for adressen står, og da er det ikke så mye de kan gjøre for å finne ut hvem som skal ha det. Veldig glad jeg fikk den nå ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
fruensvilje.blogg .no: Tusen takk ;o)) Med tanke på hvor mange som blir bestilt fra Wish over hele verden, så er det logisk at det noen ganger blir feil. Bra at du er fornøyd med de tingene du har fått ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
maiken,
Fine smykker! Jeg er ikke flink å bestille på nett, bare fra noen få sider.... Men bra man får ordnet opp når alt ikke går som det skal, og man betaler på forhånd.
www.maikensnattblogg.blogg.no
Vera Lynn,
maiken: Tusen takk ;o)) Jeg bestilte ikke så mye på nett før, syntes det var litt skummelt. Nå derimot, går det meste den veien. Det er Klarna som har med betaling ol for Wish, og de er veldig ryddig ;o))
pittbulljedda.blogg.no/
Hanne Beate
,
Så fine de var, og passer ypperlig til deg som er så glad i Outlander. Jeg bestilte nylig noe hos Wish, men forventet leveringstid har ikke passert så venter ennå. Når man går inn på ordrehistorikken kan man, i motsetning til Ebay, følge pakken. Ellers er det veldig greit at man får igjen pengene om pakken blir borte.
Vera Lynn,
Hanne Beate: Tusen takk ;o)) Ja disse var midt i blinken kan jeg love. Jeg har ofte vært heldig når jeg har bestilt fra Wish, og fått varene mine en god stund før forventet levering. Jeg ber alltid om faktura, for da har jeg stort sett alle varene innen jeg skal betale. Klarna som står for faktureringen, er veldig ryddig og har orden på tingene ;o))
pittbulljedda.blogg.no/