Dragonfly in amber

For en stund siden bestilte jeg et smykke fra Wish, men av en eller annen grunn fant det aldri veien til min postkasse. Hvor det har havnet er ikke godt å si, men pakkene er jo så små at de lett kan gå i stykker eller bare bli borte. Jeg hadde betalt for smykket, og fikk beløpet godskrevet... Jeg ville jo fortsatt ha smykket, så et par uker før jul bestilte jeg det på nytt sammen med matchende øredobber.

Disse smykkene er inspirert av tv-serien Outlander, hvor også en av bøkene heter Dragonfly in amber. Det betyr Øyenstikker i rav på norsk.

I går kom øredobbene, og i dag kom endelig anhenget og jeg jublet. Nå er ikke stenene ekte rav, men det gjør ingenting for jeg syntes de er fine allikevel jeg ;o)) Jeg er også veldig begeistret i keltiske smykker med knutene som gjør dem så unike. 


#smykker #dragonfly #in #amber #øyenstikker #rav #keltisk #wish #blogg

Liker

Kommentarer

Hanne Beate
Hanne Beate,
Så fine de var, og passer ypperlig til deg som er så glad i Outlander. Jeg bestilte nylig noe hos Wish, men forventet leveringstid har ikke passert så venter ennå. Når man går inn på ordrehistorikken kan man, i motsetning til Ebay, følge pakken. Ellers er det veldig greit at man får igjen pengene om pakken blir borte.
Vera Lynn
Vera Lynn,
Hanne Beate: Tusen takk ;o)) Ja disse var midt i blinken kan jeg love. Jeg har ofte vært heldig når jeg har bestilt fra Wish, og fått varene mine en god stund før forventet levering. Jeg ber alltid om faktura, for da har jeg stort sett alle varene innen jeg skal betale. Klarna som står for faktureringen, er veldig ryddig og har orden på tingene ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229