Dette ble litt vel tett på

Image by stevepb from Pixabay

I går kveld fløy to politihelikoptere over her fra rett etter klokken 20 og i et par timer. Det bråket noe forferdelig, og jeg irriterte meg over det. Hadde tenkt til å sjekke på Twitter hva de holdt på med, men innen jeg kom så langt fikk jeg en melding fra Bestisen. Hun lurte på om jeg hadde fått med meg at to personer var skutt nede på Skøyenåsen T-banestasjon. Det hadde jeg selvsagt ikke, men skjønte jo da at det var derfor helikopterne fløy over her.

Når jeg sjekket nyhetene på nett, kunne de fortelle at to personer var skutt inne på T-banen mellom Godlia og Skøyenåsen. Gjerningsmannen, en person i 30 årene, var da allerede pågrepet like i nærheten. De to som var skutt var blitt fraktet til sykehuset, og i dag kunne lese at de var utenfor fare.

Jeg kan se ned på nevnte T-banestasjon fra leiligheten min, som ligger 5-10 min gangavstand unna. Det har dessverre blitt mer vanlig med vold og skuddveksling de siste årene, men så lenge det ikke er like i nærheten av der man bor, kan man distansere seg litt fra det. Nå syntes jeg det ble litt vel tett på, og syntes det er litt skummelt.

#skuddrama #vold #ofre #skremmende #tettpå #nouw #nouwblogg #nouwblogger #norsknouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Trist
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer