Det skal ikke være lett....

Jeg prøver å være miljøbevist, og ikke kaste farlig avfall i vanlig søppel. Det blir derfor at jeg samler opp og så drar jeg til gjenvinningsstasjonen når det begynner å bli fult.

Det går en del batterier til disse batteridrevne lysene, og de har jeg kunnet levere inn hos Claes Ohlsson. På grunn av strenge restriksjoner er ikke CO åpen for tiden, og jeg hadde klart å fylle opp noen glass med batterier. I tillegg 6 tomme engangslightere. I går forsøkte jeg å kvitte meg med alt sammen, men det skulle ikke bli så enkelt.

Vi hadde en miljøstasjon nede på Cirkle K stasjonen tidligere, men etter at stasjonen ble nedlagt ble miljølstasjonen også fjernet. Jeg dro flere steder uten å finne et sted å kvitte meg med batteriene og lighterne. Til slutt kjørte jeg innom ESSO stasjonen på toppen, som heller ikke hadde, men damen bak disken kunne fortelle meg at ESSO stasjonen på Tveita hadde.

Det var en stor miljøstasjon, som tok i mot alt av farlig avfall, noe jeg skal huske på hvis jeg trenger å kaste noe annet enn batterier og engangslightere.

Du lurer kanskje på om jeg ikke kan levere dette på en gjenvinningsstasjon, og svaret på det er jo ja. Å det ligger en ikke så langt unna her jeg bor, men jeg syntes ikke det var noen ide å reise dit bare for noen småting. Nå vet jeg at jeg ikke trenger det 😉

#avfall #farlig #batteri #engangslighter #kaste #gjenvinning #miljøstasjon #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer