Det første snøfallet

Hei og god morgen!

Ute har snøen dalt ned tidlig på morgenen, nå derimot er det mer regn som kommer. Gatene er bare og det er noen varmegrader, så denne snøen vil nok ikke bli liggende spesielt lenge tror jeg.

Det har allikevel gitt meg et lite obs!, for det er på tide å skifte over til vinterdekk på Forden. Det kan fort komme mer snø, og da er det veldig greit at bilen har rett dekk på.

I natt har jeg sovet så godt, og var bare våken først rundt klokken 5 hvor jeg måtte opp en tur. Gikk nesten i svime tilbake til sengen, og sovnet igjen innen hode traff puten ;-)

Det er en ny arbeidsuke, og jeg er godt i gang med arbeidsoppgavene mine. Startet ikke før 8:30 i dag, så jeg må sitte litt lenger enn jeg først hadde tenkt. Helt greit, for været innbyr ikke til å være ute.

Håper du får en fin tirsdag.

#snø #snøfall #vinter #tirsdag #arbeid #vinterdekk #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Mandag
  • 72 visninger

Liker

Kommentarer

Hanne Beate
,

Ja, det begynte å snø tidlig på morgenen her og det daler ned fortsatt. Ser på yr at det skal bli mildere utover, så den blir nok ikke liggende her heller. Ha en fin arbeidsdag, og kos deg innendørs. 🌸

VeraLynn
VeraLynn,

Snøen ble borte igjen i går, og jeg klager ikke. Kan godt vente en måned til innen den kommer 😊

nouw.com/veralynn