Det ble kortvarig...

Image by
Susanne Jutzeler, suju-foto
from
Pixabay

Hei og god formiddag!

Solen kom på gjestevisitt i går, og i dag er vi tilbake til tåke og regnvær, usj! Jeg sov så hardt da alarmen ringte 07:30, at det tok litt tid innen jeg hørte den. Derfor kom jeg heller ikke til meg selv før 2 kaffekoppen.

Det er en ny arbeidsdag og uke uten at jeg har de store planene de første dagene i alle fall. De dagene jeg jobber er jeg ofte så sliten i både kroppen og hode, så det er godt å ikke legge de største planene.... Vel i slutten av uken skal jeg noe jeg har gledet meg til..., men det skal jeg fortelle om da ;-)

Ønsker deg en fin tirsdag :-)

#tirsdag #regn #høst #arbeid #trøtt #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Här är himlen täkt av grått idag oxå, tredje dagen i tad

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Vi fikk et lite glimt av sola på ettermiddagen, men for det meste har det vært grått og tåkete

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Tåka som var på morgenen har lettet litt, så nå se jeg kanskje 300 m.. 😜, men det er opphold. Jeg begynte på sjalet i pleddgarn (nr 769) idag: La opp 3 masker, på neste omgang tar jeg av første maske og øker ei maske i neste. Strikker rillestrikk, og øker slik i begynnelsen av hver omgang til jeg har brukt opp nøstet. Jeg har en 5 mm rundpinne på 150 cm, så håper den holder. ☺️ Her er beskrivelse: https://www.viking-garn.no/sjal-i-viking-pleddgarn-gratis-oppskrift#tab-2 En fortsatt fin tirsdag ønskes deg også!

VeraLynn
VeraLynn,

Vi fikk jammen se sola på ettermiddagen i dag, men for det meste har det vært tåke og veldig trist vær. Jeg ble så inspirert av at du hadde begynt på et sjal, at jeg klødde i fingrene. Jeg hadde et helt nøste med rødt og sort garn som jeg ville bruke 😊

nouw.com/veralynn
Jan,

Sol og varmt og vakkert i nord 😃

dedicat.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Ja det er vel fortjent etter det været dere har hatt 😊

nouw.com/veralynn
Helge.
,

Det kom litt regn i formiddag men opphold og små perioder med sol i ettermiddag. Har hatt besøk i det siste og må rydde ymse og helst vaskastue gulv. Men orker det ikke nå, føler meg trøtt men må finne frem noe jeg kan kalle middag. Ha en fin kveld.