Den lever, fødselsattest og andre feriedag.

Heisann!

På morgenen og formiddagen i dag var det overskyet, men etter hvert kom sola og det har vært en fin dag. Temperaturen lå på rundt +19C tidligere i dag, og når sola kom krabbet gradene oppover mot +24C.

Se på rosen min så fin den er 🥰 I våres var jeg så sikker på at den var død, og klippet den ned å tenkte at du kan jo stå der en stund. Jeg så nok at det begynte å komme blader på stilkene jeg hadde klip ned, men glemte den helt bort. Så var jeg ute og beskjærte Klokke- og Soleiebusken mine, og da kom rosen fram i all sin prakt. Det er en hel klase med blomster i toppen, og jeg ble så glad. Det var min mor som plantet denne rosen i sin tid, derfor er det ekstra koselig at den har kommet seg 🥰

På torsdag fikk jeg beskjed fra Skatteetaten at Fødselsattesten min var lagt i postkassen. Jeg gikk ut fra at den ville komme i går, men det gjorde den ikke og jeg øste ut min frustrasjon på Facebook om det. Like etterpå var postmannen her, og da jeg sjekket hadde attesten kommet 😉 Etter at posten la om postombæringen, og ikke leverer like ofte som før tar det så lang tid de gangene man venter et brev. Som regel får man det meste elektronisk, men ikke alltid.

Det er andre feriedag i dag, og jeg har for det meste bare vært inne å ordnet med forskjellige ting. Var bare en snartur ute å handlet noe småtteri jeg glemte i går.

Håper du har hatt en fin tirsdag 🥰

#tirsdag #rose #nyttliv #været #skatteetaten #fødselsattest #ferietid #været #nouw #nouwblogg #nouwblogger #norsknouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Skrevet i : Natur

Liker