Dag 19 av sommerferien 2019 - på besøk hos Brit

Heisann!

Etter at jeg hadde blitt ferdig hos frisørdamen i går, var jeg bare en snartur hjemom før jeg dro ut igjen. Først ned til blomsterbutikken på Bryn, hvor jeg kjøpte en nydelig bukett med hvite roser og liljer. Så videre for å plukke opp Anne hjemme hos henne, før ferden gikk videre til Brit (kusinen til Anne) for å spise lunch.

Brit har nettopp flyttet, og jeg hadde ikke sett den nye leiligheten hennes så det var også litt av hensikten med besøket. Leiligheten ligger i en firemannsbolig i Lillestrøm, i et stille og rolig område med villaer og noen flere firemannsboliger. Hennes leilighet lå oppe i annen etasje med en stor og solfylt balkong. Å, jeg mitt nek glemte jo helt å ta bilder av noe slag i går, for jeg var mer opptatt av å kose meg å skravle. Vi satt inne å spiste lunch, men når vi skulle drikke kaffe gikk vi ut på balkongen å satt oss i sola. Til å begynne med var det deilig å sitte å kjenne varmen fra sola, men så ble det for varmt så Brit kjørte ned markisen.

Vi skravla og koste oss i mange timer, mens vi viftet vekk den ene vepsen etter den andre. Jeg har jo vanligvis vepseangst, men klarte stort sett å holde meg i ro 🤔 Brit mistenkte at det måtte være et vepsebol et sted i nærheten, og det kan nok stemme det med tanke på hvor mange som kom innom på besøk.

Det er så hyggelig med sånne uformelle sammenkomster, som egentlig ble bestemt veldig raskt for et par dager siden 🥰

#lunch #treff #møtes #kaffe #prate #snakke #koselig #hygge #lillestrøm #besøk #nouw #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Hanne Beate
Hanne Beate,
Veldig koselig å være på besøk! Jeg har såvidt vært i Lillestrøm, - samboeren har tante og onkel som bor der.
VeraLynn
VeraLynn,
Spesielt hyggelig dette, ettersom det var første gangen jeg var der. År det er sagt så er Brit veldig hyggelig, og praten sitter løst. Jeg vokste jo opp på Lørenskog, og pappa hadde også en onkel og tante og en haug med søskenbarn i området. Så vi var ofte der da jeg var lita, men nå er den eldre generasjonen borte og jeg har mistet litt kontakten.nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så koselig 🥰 Og de vepser.. 🙄🙆‍♀️ MASSE klemmer fra meg nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Besøket var kjempekoselig, selv med vepsen som la all sin elsk på oss, hihi 🥰nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nå var det nok....

For en tid tilbake fortalte jeg om alle disse amerikanske mannfolka, som har begynt å følge meg på Instagram og som sender private meldinger. Det er de samme klissete meldingene hver eneste gang, og jeg kjente at jeg ble så lei at jeg hadde mest lyst til å spy. Det har ikke blitt noe bedre den siste tiden, nesten verre.....!!

I dag var begeret fult, og jeg hadde fått nok av hele gjengen. Jeg satte meg ned å gikk inn på lista over de som følger meg, og jobbet meg sakte men sikkert nedover. Omtrent 90% av dem hadde private IG-kontoer, og de resterende 10% hadde noen få bilder. Alltid med mindreårige barn eller et eller flere dyr.... Ingen av disse har likt eller kommentert på noen av bildene mine, men de sender da i stedet private meldinger, hvor de forteller meg hvor ung og vakker jeg er.... Særlig, kjøp briller altså!!
<

Jeg blokkerte dem alle sammen en etter en, og innen jeg var ferdig så hadde jeg 222 mindre følgere. Det var en lettelse å endelig bli kvikk dem, og heretter kommer jeg til å fjerne dem med en gang de legger meg til så slipper jeg å forholde meg til dem lenger.

Når jeg gikk igjennom dem, oppdaget jeg også at mange av disse profilene bare var tull. Som for eksempel, så følger jeg en amerikansk Country artist som heter Trace Adkins. Jeg oppdaget at jeg hadde over 40 profiler som alle påsto at de var hans offisielle profil. I tillegg kom jeg over bilde av samme mann 6 ganger på forskjellige profiler, og han hadde ikke samme navn på noen av dem. Det sier jo kanskje litt om hva dette er for noe!!

#opprydding #instagram #følgere #falske #blokkere #blogg

Liker

Kommentarer