Dag 19 av sommerferien 2019 - på besøk hos Brit

Heisann!

Etter at jeg hadde blitt ferdig hos frisørdamen i går, var jeg bare en snartur hjemom før jeg dro ut igjen. Først ned til blomsterbutikken på Bryn, hvor jeg kjøpte en nydelig bukett med hvite roser og liljer. Så videre for å plukke opp Anne hjemme hos henne, før ferden gikk videre til Brit (kusinen til Anne) for å spise lunch.

Brit har nettopp flyttet, og jeg hadde ikke sett den nye leiligheten hennes så det var også litt av hensikten med besøket. Leiligheten ligger i en firemannsbolig i Lillestrøm, i et stille og rolig område med villaer og noen flere firemannsboliger. Hennes leilighet lå oppe i annen etasje med en stor og solfylt balkong. Å, jeg mitt nek glemte jo helt å ta bilder av noe slag i går, for jeg var mer opptatt av å kose meg å skravle. Vi satt inne å spiste lunch, men når vi skulle drikke kaffe gikk vi ut på balkongen å satt oss i sola. Til å begynne med var det deilig å sitte å kjenne varmen fra sola, men så ble det for varmt så Brit kjørte ned markisen.

Vi skravla og koste oss i mange timer, mens vi viftet vekk den ene vepsen etter den andre. Jeg har jo vanligvis vepseangst, men klarte stort sett å holde meg i ro 🤔 Brit mistenkte at det måtte være et vepsebol et sted i nærheten, og det kan nok stemme det med tanke på hvor mange som kom innom på besøk.

Det er så hyggelig med sånne uformelle sammenkomster, som egentlig ble bestemt veldig raskt for et par dager siden 🥰

#lunch #treff #møtes #kaffe #prate #snakke #koselig #hygge #lillestrøm #besøk #nouw #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Helge.
,
Alltid kos og komme til besøk hos andre. Ny leilighet for deg i et nabolag du ikke kjenner. Og det er jo koselig i Lilelstrøm. Før så to jeg gjerne sykkelen på toget og dro til Lillestrøm. Derfra ble det en koselig tur til Drammen. Ryggen er litt vrang i dag. mye liv ute i dag når det er slikt vær. Men mulig jeg tar en tur ut seinere i dag. Ha en fin kveld.
VeraLynn
VeraLynn,
Ja det var veldig hyggelig å komme å se hvordan hun hadde fått det. Likte virkelig området hun har flyttet til, som er så stille og rolig. Ikke noe serlig når ryggen krangler, noe min har gjort siden jeg lekte gartner. Ha en fin søndag.
nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,
Veldig koselig å være på besøk! Jeg har såvidt vært i Lillestrøm, - samboeren har tante og onkel som bor der.
VeraLynn
VeraLynn,
Spesielt hyggelig dette, ettersom det var første gangen jeg var der. År det er sagt så er Brit veldig hyggelig, og praten sitter løst. Jeg vokste jo opp på Lørenskog, og pappa hadde også en onkel og tante og en haug med søskenbarn i området. Så vi var ofte der da jeg var lita, men nå er den eldre generasjonen borte og jeg har mistet litt kontakten.
nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så koselig 🥰 Og de vepser.. 🙄🙆���♀️ MASSE klemmer fra meg
nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Besøket var kjempekoselig, selv med vepsen som la all sin elsk på oss, hihi 🥰
nouw.com/veralynn