Da var jeg i gang igjen

Hei hvor det går!

Nå var det ingen vei tilbake lenger, jeg måtte bare komme i gang med treningen igjen. Jeg har hatt et opphold på noen måneder, av forskjellige årsaker. I forrige uke forsøkte jeg å bestille time på nettet som jeg pleier å gjøre, men fant plutselig ikke manuellterapeuten med en gang. Årsaken var at han har tatt seg en lengre permisjon, au da... En av de andre stepper inn så lenge, men jeg klarte ikke å låse timen min på nettet så jeg måtte dra dit for å bestille den over disk.

I dag har jeg altså hatt min første treningstime, og det var tøft selv om jeg tok det med ro. Jeg kjenner det godt i både ledder og muskler, så jeg skal ikke gjøre så mange sprellene resten av dagen. Uansett om kroppen er litt grinete etter treningen, så var det veldig godt også.

Jeg hadde håpet at Daniel, som er min nye terapeut, hadde timer på morgenen på mine faste treningsdager mandag og fredag. Fredagene var greie, så da kan jeg trene tidlig. Mandagene derimot kan jeg ikke få time før kl 12, ettersom han begynner senere. Jeg syntes det er litt sent, men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det. Passet på å låse timer i noen uker fremover med en gang, for de blir nemlig fort revet bort.

Nå skal jeg sløve og slappe av her hjemme resten av dagen, kanskje sitte ute på balkongen i det fine været 😊

#helse #trene #form #kroppen #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #personligblogg #personligblogger

  • Helse

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Så bra og flinkis ❤️nouw.com/norsketankeridanmark
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg har ikke noe valg egentlig 😳 Jeg må få i gang kroppen sånn at den er klar når det blir kaldt, og det er ikke lenge til dessverre 🤔nouw.com/veralynn
tonevinningland
tonevinningland,
Flinke 💪🏼💪🏼💪🏼nouw.com/tonevinningland
VeraLynn
VeraLynn,
Prøver så godt jeg kan vettu 😊nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229