Da var det siste pakket vekk

Det eneste som minnet meg på jula når helgen startet, var min fargerike belysning ute på balkongen. Som den eneste på kilometers omkrets med farget belysning, skilte jeg meg helt klart ut. Derfor fant jeg ut at det var på høy tid å ta den ned... Jeg klatret opp og ned av gardintrappen som en apekatt, uten at knærne protesterte noe nevneverdig, hihi!!

Jeg passet meg dog for å vri for mye på meg, men i stedet gå ned og flytte gardintrappen oftere... Hadde nemlig frisk i minnet hva som skjedde da jeg hang de opp. Da klarte jeg å pådra meg ryggvondt som ikke ville slippe hele uken jeg hadde ferie. Denne gangen kom jeg fra nedpakkingen uten noen varig men ;o))


Jeg hadde veldig mye belysning på balkongen, og det ble veldig tomt å rart og litt mørkt da alt var nede... Nå har jeg annen belysning der, så det er ikke bekmørkt heldigvis ;o))

#belysning #jul #farger #pakkened #annerledes #blogg
  • Jul

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Hanne Beate: Uten den andre belysningen ville det ha blitt veldig mørkt å trist på balkongen. Jeg har lamper hengende i alle vinduene mine, og skaper jo også litt stemning ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
karidansen: Ja denne gangen klarte jeg meg veldig fint, tror kanskje at det er første gangen gitt... Et eller annet har som regel fått lide, når jeg har holdt på med dette her ;o)) Det er veldig koselig med julepynten, men etter en stund er man i grunnen fornøyd ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229