Da har vi lagt 2017 bak oss


Tenkt, da har vi lagt 2017 bak oss og har startet på et nytt år. Hva vil det nye året bringe med seg av gleder og utfordringer? På denne dagen vært år sitter jeg ofte å gjør opp regnskap over året som har gått. Har jeg fått gjort de tingene jeg hadde planer om, eller er det ting jeg ikke rakk å gjøre. Noen ganger så blir listen over tingene jeg ikke gjorde, lengre enn det jeg faktisk gjord. Akkurat det er litt deprimerende. I 2017 syntes jeg i grunnen at det meste av det som sto i kalenderen har blitt gjort.


Det har blitt en tradisjon at Bestisen er hos meg på Nyttårsaften, og slik var det også denne gangen. Vi kjøpte inn et kalkunbryst på ben, som lå vakumpakket i marinade. Til det hadde vi kun kokte poteter, tomater og resten av skinkestek-sausen fra fredagen. Kalkunen ble saftig og god, og vi spiste godt begge to. Det ser kanskje litt puslete ut, men det var mer enn nok med mat til oss to.


Bestis Anne og jeg har kjente hverandre i mange år, og denne Nyttårsaften var det faktisk 40 år siden vi møttes for første gangen. I den anledning måtte vi jo ha en kake, så hun laget den gode ostekaken sin. Den har pepperkaker i bunnen i stedet for annen kjeks. Vi har opplevd mye morsomt, trist og interessant på disse årene. Når vi nå har tatt skrittet over til 2018 så er listen over ting vi skal gjøre begynt å fylles opp. Allerede til lørdagen skal vi sammen med kusinen til Anne i Folketeateret å se Les Misrables. Det er noe vi gleder oss veldig til ;o))


Når klokken var slagen gikk vi ut på balkongen for å se på rakettene, men det var så grått å tåkete at det var ikke mange vi så. De som sendte opp var et stykke unna, ingen i området her jeg bor, og så vi bare noen lysglimt her og der. Akkurat det syntes jeg var litt trist.

I dag tar jeg livet helt med ro, ble ganske sent/tidlig før jeg kom i seng så jeg er litt ullen i kroppen.

#godtnyttår #2017 #2018 #besøk #nyttårsaften #feiring #jubileum #40 #kalkun #ostekake #blogg
  • Jul

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Marit: Tusen takk ;o)) Du har nok rett i at det er enklere å bevare et langt og nært vennskap, når begge er single. Hadde vi hatt familie, så ville det vært naturlig at den kom først ;o)) Kaken er ekstremt god ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Toini: Egentlig er jeg veldig glad for det var relativt rolig med fyrverkeriet, er ikke så glad i det. Kan nok hende pusene hadde reagert mer hvis det hadde vært mer. Jeg bor over Oslo og ganske høyt, så vi har også til vanlig veldig god oversikt ;o))pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229