Da ble det jul i stua

Tidligere i dag var ikke formen min akkurat på topp, og tanken på å begynne å slepe opp juletre og pynt opp fra kjelleren var ikke fristende. Allikevel kom jeg meg opp fra kjøkkenstolen, hvor jeg hadde plantet baken tidlig på formiddagen.

Det var ikke så mye som skulle hentes opp, så det gikk ganske raskt å få det opp .  Pusene er alltid veldig nysgjerrig på juletreet når det kommer inn, og skal leke i esken når jeg tar treet ut. De gjemte seg etter tur, og ertet hverandre.Det å brette ut alle grenene på treet, sånn at det ser pent ut er en gørrkjedelig jobb. Ikke bare det, ryggen blir skikkelig grinete etter en stund. Pynte treet derimot er veldig gøy. Å nå står det her i stua å skinner så fint.

For et par år siden kjøpte ny belysning til treet på Rusta. Det er en ring som man trer over toppen, med 6 lenker med lys som henger nedover. Vel jeg hadde to stykker, så treet minnet litt om familien Griswald's julebelysning. I fjor så oppdaget jeg at lysene ikke virket som de skulle lenger, og kjøpte to nye. Når jeg hang på lysene i dag, valgte jeg å bare henge på den ene. Det er i grunnen mer enn nok.

Når jeg var ferdig med å pynte dro jeg ned på Bryn-senteret for å julehandle. Det er sikkert noe jeg har glemt, men det er ikke julaften i morgen.

Nå er jeg sliten og skal fortsette kvelden i godstolen foran tv skjermen

  • Jul

Liker

Kommentarer

Vera Lynn
Vera Lynn,
Tusen takk Kunne jeg ha hatt ekte tre ville jeg nok ha hatt det, for det lukter jo så friskt og godt. Problemet er bare det at jeg er så allergisk, og blir tett i halsen og nesen. Jeg syntes det var perfekt å pynte det i går, så kan jeg nyte det i noen dager innen julaften. Det er alltid noen småting man mangler, men det er jo noen dager igjen til julaften.pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn
Vera Lynn,
Tusen takk Jeg er fornøyd med pyntingen, og alt er der det skal være nå Bare jeg får tatt en runde med støvkluten, støvsugeren og moppen så kan jula bare komme. pittbulljedda.blogg.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229