Bestemor-teppet er endelig ferdig

Ja i helgen har heklenålen fått svingt seg!

Jeg har virkelig vært produktiv når det gjelder å hekle de siste dagene. Såpass at når kvelden kom i går kunne jeg endelig feste den siste tråden på "Bestemorteppet" og med lettelse kunne si meg helt ferdig. Det har gått hardt ut over armene mine også de siste dagene, og jeg har fått kraftige utslett på begge to. Så nå skal jeg holde meg langt unna noe håndarbeid til utslettene har roet seg, og blitt borte igjen.

Ofte er sånne "Bestemortepper" laget som en firkant fra starten av, men jeg hadde ikke lyst til å gjøre det. I stedet laget jeg først en rund brikke, som jeg på rad 5 gjorde om til en firkant. Det fikk et helt annerledes inntrykk, som jeg virkelig likte. Jeg valgte også å holde meg til kun to farger, da jeg syntes det ble finere til denne formen.

Hvilken avslutning jeg skulle ha på teppet, var jeg veldig usikker på helt til siste slutt. Jeg tenkte lenge at jeg bare skulle lage en pyntekant, nesten som man gjør på en duk. Så kom jeg på at det kanskje var like fint med noen rader med staver i den grå fargen, og den tanken hadde jeg ganske lenge. Inntil jeg syntes det ble litt trist, så jeg slang på et par rader med rosa garn og brukte halvstaver.

Jeg har holdt på med teppet ganske lenge, og er fornøyd med at det endelig er ferdig og at resultatet ble så bra. For det må jeg med hånden på hjertet si at jeg syntes det ble 🥰

#håndarbeide #teppe #bestemorteppe #hekle #hekleprosjekt #heklenål #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogger #personligblogg

Liker

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰

nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,

Det ble kjempefint!

nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰

nouw.com/veralynn
Toril,

Det ble kjempefint, og så kjempefine farger 😊 Jeg holder på med mitt jeg også. Må hekle opp noen flere lapper, for det ble for lite.

Ønsker deg og pusene en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke ❤😊

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

dixierose.blogg.no
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Det er litt kjedelig når man måler og måler, og så må man hekle noen lapper til. Du kommer nok i mål du også 😉 Ha en fortsatt fin tirsdag, klem 🥰

nouw.com/veralynn
Ingajohansson
Ingajohansson,
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰

nouw.com/veralynn
BareBentes
BareBentes,
Så fint teppe, hyggelig med håndarbeid syns jeg 🌸🌸
nouw.com/barebentes
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Ja man må ha noe å holde på med, og på vinteren er det greit med sånne litt varmere ting. Blir nok småprosjekter nå utover tenker jeg.

nouw.com/veralynn
solliv,

Utrolig nydelig pledd. Jeg likte fargene og lappene og kanten rundt. Mye jobb, men. det ble helt utrolig fint.

solliv.blogg.no