Balkonglivet er nesten over for i år

Heisann!

Jeg har nok sett det en stund, men har bare ikke hatt energi til å gjøre noe med det. Balkongen min har rett og slett hatt et stort behov for en runde med såpe og vann.....!

I dag etter at jeg var ferdig med arbeidsdagen min, bestemte jeg meg for at jeg ikke kunne utsette det noe lenger. I tillegg var det også på tide å ta ned gardinene jeg hang opp i sommer, de som skjermet for sola når den sto rett på vinduene. Det gjør den hele dagen når den er framme.

Ettersom balkonglivet mer eller mindre er over for i år, gadd jeg ikke skure ned vegger og tak. Nei, jeg tørket bare godt av veggene og vinduskarmene, så får det bli en skikkelig omgang når våren kommer. På grunn av alt regnet og fukten vi har hatt de siste to månedene, hadde det begynt å danne seg litt mugg på undersiden av rekkverket. Så det var på høy tide å få gjort rent. Jeg har ikke varme på balkongen, så det blir fort kondens på vegger og vinduer når det er rått og kjølig som nå.

Nå er det i alle fall rent og klart til jeg skal henge opp julelysene om en måned.

Når jeg var ferdig, så var kroppen min det også. Nakken, skuldrene og ryggen verket, og jeg var dønn sliten. Mye av årsaken er nok den råe luften, som gjør at jeg får smerter i ledd og muskler. Som igjen stjeler all energi, sånn at jeg ikke orker noen ting.

Det måtte gjøres, så da får jeg bare være sliten.... 😉

#vaske #rengjøre #balkong #balkongliv #sliten #smerter #nakke #skuldre #rygg #helse #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Härlig balkong du har

nouw.com/ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk, mitt lille fristed det 🥰

nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,

Det er nå en koselig uteplass du har 🤗 Men forstår godt at du utsatte den store rengjøringen. Jeg orket ikke gjøre noe med terrassen min i år, så neste år må jeg få den vasket og beiset.

nouw.com/vibeke
VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Den er ikke så bred utover, så det var ikke så lett å plassere møbler og kattenes klorestativ sånn at det ikke blir overfylt. Tror at jeg fikk det greit til 😉 På denne tiden av året som man ikke sitter ute så mye, er det ingen vits å ta storrengjøring der ute. Den tar vi utpå våren tenker jeg.

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Det ser så koselig ut der, og deilig å oppholde seg der når det er litt varmere i været enn nå. Ellers varmer sikkert sola den opp noe på vinteren også. Godt å være ferdig med all sånn vasking. Håper du får en fin onsdag, til tross for nok en gråværsdag. 😊

VeraLynn
VeraLynn,

Tusen takk 🥰 Når sola står på blir det veldig varmt og god bak glassene, selv om det er ganske kj��lig ute. Da er det veldig godt å sitte der. Regnet sildrer ned i dag også, men det er en jobbedag så det gjør egentlig ikke så mye 😉

nouw.com/veralynn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Visst blir det trist när sommarsäsongen äröver

nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg skulle gjerne hatt sommeren litt lenger, savner den. Når det er sagt, så kan jeg sitte ute på balkongen utover vinteren så lenge solen skinne på vinduene. For da kan det bli ganske varmt der ute ☀

nouw.com/veralynn