Au i nakken, lørdag og rens av kapselmaskinen

God formiddag!

I dag våknet jeg av at en nabo boret et eller annet sted i leiligheten på morgenen, og ettersom jeg hadde sovet veldig dårlig var jeg ikke akkurat så happy. Klarte å sovne igjen, men våknet 30 minutter senere av en ny runde med boring. Da sto jeg like godt opp.

Ute er det litt skyer på himmelen, men det ser ut som det skal klarne opp ut over dagen. Temperaturen kommer nok til å ligge rundt +3C og litt høyere kanskje i hele dag.

På torsdag begynte kapselmaskinen min å blinke til meg igjen, og det betyr bare en ting. Den ville at jeg skulle avkalke den. Siden jeg kjøpte den, har det gått ca 3 måneder mellom hver gang. Jeg hadde notert i kalenderen min at den ville blinke igjen i uke 7, men jeg har tydeligvis ikke drukket så mye kaffe for det gikk 14 dager over "tiden". Det er superenkelt å kjøre igjennom avkalkingen, men ikke hvis man skal følge bruksanvisningen som følger med i esken. Den er rimelig mangelfull, men heldigvis finnes det en mer detaljert en på sidene til Senseo som jeg bruker.

Nakken min likte nok dårlig at jeg klatret opp og ned på stigen og tok ned julebelysningen. Jeg gadd nemlig ikke å hente gardintrappen i kjelleren i går, og brukte i stedet en minitrapp med to trinn. Da måtte jeg strekke på meg ganske mye, og det endte ikke godt. Da jeg våknet i dag var nakken stiv og jeg hadde smerter fra midt mellom skulderbladene til opp i hode. Det er så slitsomt at jeg tåler så lite....

Håper din dag blir god 🥰

#lørdag #oppussing #sove #au #nakken #smerter #kapselmaskin #senseo #avkalke

Liker

Kommentarer

Hanne Beate
,

Uffda, ikke noe greit å bli vekket på den måten! Her er det skyet og mye vind idag, men mildt med +4 grader. Håper nakken din bedrer seg utover dagen og at du får en fin lørdag! 😊

VeraLynn
VeraLynn,

Nei, jeg var ikke veldig happy med å bli vekket av den inntrengende lyden, det er sikkert. Heldigvis så har de ikke boret noe mer utover dagen. Nakken er fortsatt veldig stiv, så jeg ikke de store sprellene i dag.

nouw.com/veralynn
Toril,

Huff da! Det hørtes ikke bra ut! Det blir jo en forferdelig lyd når det borres i mur. Husker i min første blokkleilighet hvor jeg bodde. Da skulle de pusse opp hele fasaden, og de boret for å rive verandaene våre. Det var en grusom lyd.


God bedring med nakken din ❤❤❤

Ønsker deg en kjempefin lørdag ❤😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene


dixierose.blogg.no
Helge
,

Håper nakken din blir fort bra. Nå har jeg knust 2 glass på to dager. Og det på samme måte fra samme bord. Så heretter bør jeg rydde bort glass før jeg setter ting inn i kjøleskapet. Glassene var tomme men måtte alikevel frem ved sopebrett, støvsuger og grønnsåpe. Så nå holder det. Tar nok en tur ut men om jeg skal sykkle eller gå veit jeg ikke. Det blir i så fall første sykkeltur siden november. Rydda og vaska noen skuffer på kjøkkenet i dag og fikk vaska tøy. Og det var deilig. Ha en fin dag.

Shining
Shining,

Usch för värken. Önskar det fanns mer lindring mot den. Hoppas att mer värme kan lindra något sen. Att du kan sitta på balkongen i värmen och mjuka upp när den tiden kommer. 🥰

nouw.com/shining
vibeke
vibeke,

Sender deg en god-bedring klem 🥰 Håper du kommer deg med litt hvile.

nouw.com/vibeke