Attende feriedag - Frisørdamen og litt annet

Jeg hadde nok ikke behøvd å ha på alarmen i dag, men man vet jo aldri så jeg satte den på. Veldig kjedelig å forsove seg, i alle fall når man har en avtale litt ut på formiddagen. På den måten hadde jeg god tid i dag, til å spise litt frokost og kikke igjennom avisen før jeg skulle av sted.


Licensed from: adrenalina / yayimages.com

Det var nemlig på tide å ta seg en tur til frisøren, for å klippe av litt på lengden ettersom tuppene var blitt veldig flisete. I tillegg trengte jeg å friske litt på fargen også. Min gråe og gustne farge hadde tatt litt overhånd, og det måtte gjøres noe med. Jeg hadde egentlig tenkt å gjøre noe carzy med fargen denne gangen, en litt ekstra spraglende farge i luggen. Frisørdamen min avrådet meg fra det nå, og anbefalte meg heller å gjøre det neste gang. Solen er fortsatt sterk, og vil raskt stjele fargen. Sånn ble det, og da blir det en ny farge i september i stedet. Jeg har allerede plukket ut fargen, og hun noterte den på kortet mitt.

Hadde avtalt med Bestisen i går at vi skulle møtes, og ta en tur på et senter eller noe sånt. Jeg fortalte tidligere i uken at jeg hadde kjøpt meg nytt skrivebord på IKEA, og alt er OK med det, men... Den stolen jeg hadde tenkt til å bruke, var ikke noe god å sitte på. Derfor hadde lyst til å dra tilbake å kjøpe en som jeg hadde sett på, og som jeg prøvesatt da vi var der på tirsdag.


Dette er den stolen jeg hadde valgt meg ut, og den kosten litt i overkant av 500,-. Den var også veldig enkel å montere, og det holdt med bare mine hender denne gangen. Jeg prøvesitter den nå, og kjenner at jeg sitter veldig behagelig.

Vi brukte ikke lang tid på IKEA, opp for å se hvilken hylle stolen lå på + kikket på noen møbler til stua, og så ned på lageret å hentet stolen, betalte den og ut. Vi var litt sulte begge to, så vi dro bort til Tveita senteret hvor vi spiste lunch hos Jordbærpikene. Etterpå gikk vi en runde å kikket på litt klær, og jeg fant jo et par litt lange lune gode jakker i høstens farger som jeg kunne tenke meg. Etter kjøp av skrivebord og stol, bestemte jeg meg for å vente til jeg fikk lønning igjen.

Nå er det bare en halvtime igjen til Sommar med Ernst begynner på SVT 4, og det er siste programmet... HULK!! Jeg har fulgt han igjennom flere uker nå i sommer, hvor han og teamet hans har pusset opp et rødt hærlig hus ved en sjø. Nå er de ferdig, og da pleier han å avslutte med å vise før og nå, i tillegg til at han lager masse god mat :o))

#frisørdamen #klipp #farge #ikea #arbeidsstol #tveita #jordbærpikene #lunch #windowsshopping #monterng #sommarmedernst #innredning #sensommer #august #torsdag #blogg
  • Shopping
  • 8 visninger

Liker

Kommentarer