Æsj bæsj

Etter så mange dager med sol og varme har snøen trukket seg tilbake fra vegkantene, og man kan virkelig se hvor dårlig vi nordmenn er til å bruke søppelkassene. Jeg har ikke sett noe så ille da jeg gikk fra Oppsal t-banestasjon og hjem i dag. Det lå flasker, poser, papir, lightere og masse annet dritt som vi ikke har greid å bære med til neste søppelkasse. Det er helt tragisk at vi søppler ned naturen våres på denne måten. Ikke bare det, all den forbannede hundemøkken som man trår inn i sålene på skoene, æsj!

Er det virkelig så vanskelig å plukke opp etter hunden når den har gjort fra seg? Det virker sånn i allefall, for det lå lassevis med møkk langs med og på fortauet å som det stinket. Den ene bæsjen større enn den andre som en slags allé med møkk som ledet meg hjem. Noen hadde faktisk plukket opp hundens etterlatenskaper i posen, men der sa det tydeligvis stopp for posen lå igjen med innholdet. Det var ca 10 skritt unna søppelkassen!!


Kanskje svaret er å lære opp hunden til å plukke opp etter segselv, så er jo det problemet løst!!!

Liker

Kommentarer

Vera Lynn,
synnovesyr: Ja ikke sant... 😲)) Vet ikke om det er verre i år eller om det er bare meg som har lagt mer merke til det, men ille er det!
pittbulljedda.blogg.no/
Irene Øvretveit,
ja det er nettopp det...måtte jo stått folk overalt å fulgt med da 😉 blir nok aldri slikt...men burde vært det. Men om du ikkje takler dritten, så ikkje skaff deg bikkje mener nå eg...kan ikkje bare få det gode 😉 Eg plukker nå hvertfall opp etter mine uansett...enkelt og greit 😉
ireneovretveit.blogg.no
Vera Lynn,
Irene Øvretveit: Da går i allefall du foran med et godt eksempel 😲)) Skaffer man seg dyr uansett hvilket er det ikke bare koz å morro hele tiden, man må plukke opp etter dem når de er ute og inne å ta vare på dem når de blir syke. Som du sier, kan man ikke det skal man ikke skaffe dyr!!
pittbulljedda.blogg.no/
Irene Øvretveit,
Nettopp! ;p Her tar eg vare på dyra både på godt og vondt...
ireneovretveit.blogg.no
Vera Lynn,
Irene Øvretveit: Det gjør jeg oxo.. Måtte til dyrlegen i dag jeg med lille pusejenta mi som kastet opp så fælt. Heldigvis gikk det bra, og frøkna er i farten igjen 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Irene Øvretveit,
ja her er tispa mi blitt drektig og skal ha valp om ein ca 3 ukers tid 😉
ireneovretveit.blogg.no
Lillian
,
Vi har en lur nabo 😊 Vi bor i en villavei, det er ikke mange hunder her, men folk fra andre steder elsker å lufte hundene i denne veien og tar IKKE opp bæsjen 😟(( Naboen har satt opp plakat ved porten sin: "Har du ikke pose til hundens avføring, bare ring på og du kan få 'hundeposer' av meg". Han har IKKE hund, men lurt gjort og det har virket i år 😊)))
Vera Lynn,
Irene Øvretveit: Så spennende 😲)) Her blir det ingen små kattunger, for begge jentene mine er steriliserte. Det er nok like greit for det holder med de jeg har 😲))
pittbulljedda.blogg.no/
Vera Lynn,
Lillian: Hehehe, den var god 😲)) Tydeligvis så fungerte den varianten, og har det fått de som har gått forbi til å tenke er det helt genialt.
pittbulljedda.blogg.no/
Irene Øvretveit,
ja det var ikkje akkurat planlagt, men nå er det nå blitt slik...så da får vi gjøre det beste ut av det. planen har jo vært å kastrere hannen.
ireneovretveit.blogg.no