Alt gikk fint med Vinja i går 😻

Hei og god lørdagskveld!

Det har vært litt stille fra denne kanten er par dager... Både i går og i dag har det gått i ett sett, og jeg har ikke hatt tid og/eller energi til å være på bloggen. Blir sånn noen dager.

I går leverte jeg jo Vinja til dyrlegen på morgenen for at hun skulle trekke hjørnetennene sin. Jeg syntes ikke det var noe stas å levere fra meg buret med pusejenta mi i. Hele veien opp til Lørenskog hvor dyrlegen holder til, mjauset hun og bar seg noe vanvittig. Når vi kom inn ble hun helt stille å bare kikket rundt seg.

Selv var jeg så trøtt og uopplagt at jeg følte at kroppen min var helt i ulage. Når jeg kom hjem satt jeg en stund i stua og slappet av, og så dro jeg bort til frisørdamen og klippet håret kort kort✂ Meningen var at jeg skulle farge håret mitt i tillegg til å klippe det, men pga at jeg måtte ut med ca 8.000,- til dyrlegen måtte jeg nøyes med en klipp selv.

Dyrlegen ringte meg litt før kl 14, og sa at Vinja var våken og kunne hentes. Jeg ventet litt før jeg dro, men rett før kl 15 var jeg på plass å klar til å hente henne. Alt hadde gått veldig fint, hun hadde vært rolig og avslappet under narkosen. De syntes hun virket litt nervøs og redd, noe som kan stemme. Vinja liker nemlig ikke fremmende mennesker, sånn med en gang. Når noen kommer på besøk, så løper hun alltid å gjemmer seg. Så kommer hun etter hvert frem å sitter å beskuer gjesten og vurderer vedkommende, og hvis hun bestemmer seg for å like vedkommende kommer hun fram å hilser.

Jeg fikk litt opplysninger om hva de hadde gjort og kikket på røntgenbildene. Vinja har jo gått på smertestillende/betennelseshemmende medisin i 1,5 uke, noe som har hatt en god effekt. Hun skal fortsette med den medisinen frem til kontrollen 11 januar 2021.

Ellers så er tørrforet satt bort for nå, ettersom Vinja ikke skal tygge på noe hardt. Så nå går begge pusene mine på kun våtfor, og det skal de frem til onsdagen (lille julaften). Da kunne jeg prøve henne på tørrfor igjen. Jeg forsøkte å bløte tørrforet med vann så det ikke var så hardt, men ingen av dem vil ha det. De snuste på det og gikk igjen.

Vinja ville bare ligge i fanget mitt i går etter at vi kom hjem, så derfor fikk jeg ikke gjort så veldig mye. Kvelden ble rett og slett brukt til å sitte å kose med Vinja. Jeg klager ikke på det, for jeg var så trøtt at å ha en malende pus i fanget sendte meg rett inn i drømmeland 😴

Når jeg endelig kom meg i seng, sovnet jeg før hode traff puten...

#torsdag #trøttitrynet #uopplagt #dyrlegen #vinja #katt #tenner#trekke #helse #kattekos #kattemat #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger

  • Katter
  • 0 visninger

Liker

Kommentarer