Alt gikk fint med Vinja i går 😻

Hei og god lørdagskveld!

Det har vært litt stille fra denne kanten er par dager... Både i går og i dag har det gått i ett sett, og jeg har ikke hatt tid og/eller energi til å være på bloggen. Blir sånn noen dager.

I går leverte jeg jo Vinja til dyrlegen på morgenen for at hun skulle trekke hjørnetennene sin. Jeg syntes ikke det var noe stas å levere fra meg buret med pusejenta mi i. Hele veien opp til Lørenskog hvor dyrlegen holder til, mjauset hun og bar seg noe vanvittig. Når vi kom inn ble hun helt stille å bare kikket rundt seg.

Selv var jeg så trøtt og uopplagt at jeg følte at kroppen min var helt i ulage. Når jeg kom hjem satt jeg en stund i stua og slappet av, og så dro jeg bort til frisørdamen og klippet håret kort kort✂ Meningen var at jeg skulle farge håret mitt i tillegg til å klippe det, men pga at jeg måtte ut med ca 8.000,- til dyrlegen måtte jeg nøyes med en klipp selv.

Dyrlegen ringte meg litt før kl 14, og sa at Vinja var våken og kunne hentes. Jeg ventet litt før jeg dro, men rett før kl 15 var jeg på plass å klar til å hente henne. Alt hadde gått veldig fint, hun hadde vært rolig og avslappet under narkosen. De syntes hun virket litt nervøs og redd, noe som kan stemme. Vinja liker nemlig ikke fremmende mennesker, sånn med en gang. Når noen kommer på besøk, så løper hun alltid å gjemmer seg. Så kommer hun etter hvert frem å sitter å beskuer gjesten og vurderer vedkommende, og hvis hun bestemmer seg for å like vedkommende kommer hun fram å hilser.

Jeg fikk litt opplysninger om hva de hadde gjort og kikket på røntgenbildene. Vinja har jo gått på smertestillende/betennelseshemmende medisin i 1,5 uke, noe som har hatt en god effekt. Hun skal fortsette med den medisinen frem til kontrollen 11 januar 2021.

Ellers så er tørrforet satt bort for nå, ettersom Vinja ikke skal tygge på noe hardt. Så nå går begge pusene mine på kun våtfor, og det skal de frem til onsdagen (lille julaften). Da kunne jeg prøve henne på tørrfor igjen. Jeg forsøkte å bløte tørrforet med vann så det ikke var så hardt, men ingen av dem vil ha det. De snuste på det og gikk igjen.

Vinja ville bare ligge i fanget mitt i går etter at vi kom hjem, så derfor fikk jeg ikke gjort så veldig mye. Kvelden ble rett og slett brukt til å sitte å kose med Vinja. Jeg klager ikke på det, for jeg var så trøtt at å ha en malende pus i fanget sendte meg rett inn i drømmeland 😴

Når jeg endelig kom meg i seng, sovnet jeg før hode traff puten...

#torsdag #trøttitrynet #uopplagt #dyrlegen #vinja #katt #tenner#trekke #helse #kattekos #kattemat #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger

  • Katter
  • 75 visninger

Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det var skönt att veta
nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg var så lettet over at alt har gått så bra, og at Vinja er i god form 🥰

nouw.com/veralynn
Helge
,

Bra at et gikk greit med katten. Fikk ny sveis selv i dag. Før salongen åpnet kl 10 rakk jeg en kaffekopp med tilbehør hos Backstube. Det er bedre enn intet men den her i byen er liten , trang og helt uten WC. Men det er faktisk mye folk der. Ramla borti flyttesalg som jeg besøkte. Ut kom jeg med nye vinterstøvler som jeg trengte. Så kronene flyr nå om dagen og det fortsetter i morgen. Men det er rart med slike tradisjoner - men alt med måte. Ha en fin kveld.

VeraLynn
VeraLynn,

Kronene flyr her også, men ikke så mye på juleting. Mesteparten har gått til dyrlegen for trekking av Vinjas hjørnetenner. Veldig glad for at det gikk fint i går, og at frk Pus har det bra. Godt å få klippet se litt, sånn at man ser fin ut til jul. Ha en fortsatt fin lørdagskveld 😉

nouw.com/veralynn
Hanne Beate
,

Så godt at det gikk så bra med Vinja! Sikkert litt vondt der som tennene satt, men det går seg til.💕 Nå er jeg snart i mål med løperen og mangler bare tre rader. Jeg har ikke heklet så mye, og lenge siden sist, men det var jammen moro. Jeg har litt lyst til å prøve meg på julegardinene til Gjestal, men det får bli til høsten igjen.

VeraLynn
VeraLynn,

Ja jeg er veldig lettet, og håper det ikke blir noe mer betennelse i sårene. Gleder meg til at vi kan gå tilbake normalt for igjen 😉 Så flott at du ble ferdig med duken, og kanskje du skulle legge den ut å vise den fram i IG kontoen din 😉 Jeg har også veldig lyst til å lage de gardinene, men tror at jeg skal begynne litt tidligere enn høsten. Blir sikkert lei, og da er det greit å ha litt god tid 😊

nouw.com/veralynn
vibeke
vibeke,

Så bra at det er overstått nå! Håper alt går bra med Vinja i fortsettelsen også. Ønsker deg en fin søndag 🤶

nouw.com/vibeke