2 feriedag, og jeg er litt sliten...

God ettermiddag!

I går kveld satt jeg bare å jespet før jeg krøyp under dyna, men så fort lyset ble slukket og kroppen roet seg spratt øynene opp. Jeg var ikke lenger trøtt, og endte opp med å være våken omtrent hele natten. Jeg har nok sikkert døst av innimellom, men jeg kan ikke huske det. Derfor var jeg ikke spesielt i form da alarmen ringte til morgenen i dag.... Bestisen og jeg hadde avtalt å møtes utpå formiddagen, men akkurat da jeg sto opp hadde jeg mest lyst til å bli hjemme. Etter å ha sittet å hentet meg en stund gikk det bedre, og jeg kom meg inn i dusjen og gjorde meg ferdig og dro for å hente Bestisen.

Som meg hadde hun også bestilt nye briller + solbriller hos Brilleland, og det var dit ferden gikk. Jeg hadde helt glemt hvor kul farge og mønster det var på de nye brillene hennes. Fargen var en blanding av turkis og grønn, som hun kledde veldig godt. Mens jeg først var innom Brilleland, passet jeg på å kjøpe med meg et pusseskinn til å ha i vesken, og en flaske med brillerens. Siden jeg nå har fått beskjed om å ikke bruke såpe på glassene, er det greit å ha noe å rense glassene med i nærheten.

Vi stakk inn hos Opus og spiste lunch og slappet av en stund. Hehe, så liten ble nok ikke stunden, for vi satt der sikkert i over 1 time å skravla. Hun har jo vært bortreist noen dager, så hun hadde jo litt å fortelle 😉

Etter at vi hadde spist var vi innom diverse butikker, deriblant Zizzi hvor vi begge kjøpte oss noen mye t-shirts. Jeg endte opp med 6 nye t-shirts med diverse trykk og mønster på. (bilde kommer litt senere). Jeg har noen gamle som nå kan endre status til «innegensere», ettersom de ikke er så pene lenger. Noen små hull her og der, hvor kattene har kommet igjennom med klørne.

Før vi dro hjem hvert til vårt, var vi en snartur innom Meny og handlet littegranne 😉

Tror jeg skal ta meg en av disse berømte cowboy strekkene jeg nå, men ikke for lenge for da blir det dårlig med nattesøvn igjen.

#søvnproblemer #søvn #bestisen #brilleland #nyebriller #lunch #opus #shopping #zizzi #tshirts #gensere #trøtt #sliten #cowboystrekk #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Shopping
  • 95 visninger

Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Semesterdagar att njuta avocado fylla med innehåll
nouw.com/stenhagenbettan