2 feriedag, og jeg er litt sliten...

God ettermiddag!

I går kveld satt jeg bare å jespet før jeg krøyp under dyna, men så fort lyset ble slukket og kroppen roet seg spratt øynene opp. Jeg var ikke lenger trøtt, og endte opp med å være våken omtrent hele natten. Jeg har nok sikkert døst av innimellom, men jeg kan ikke huske det. Derfor var jeg ikke spesielt i form da alarmen ringte til morgenen i dag.... Bestisen og jeg hadde avtalt å møtes utpå formiddagen, men akkurat da jeg sto opp hadde jeg mest lyst til å bli hjemme. Etter å ha sittet å hentet meg en stund gikk det bedre, og jeg kom meg inn i dusjen og gjorde meg ferdig og dro for å hente Bestisen.

Som meg hadde hun også bestilt nye briller + solbriller hos Brilleland, og det var dit ferden gikk. Jeg hadde helt glemt hvor kul farge og mønster det var på de nye brillene hennes. Fargen var en blanding av turkis og grønn, som hun kledde veldig godt. Mens jeg først var innom Brilleland, passet jeg på å kjøpe med meg et pusseskinn til å ha i vesken, og en flaske med brillerens. Siden jeg nå har fått beskjed om å ikke bruke såpe på glassene, er det greit å ha noe å rense glassene med i nærheten.

Vi stakk inn hos Opus og spiste lunch og slappet av en stund. Hehe, så liten ble nok ikke stunden, for vi satt der sikkert i over 1 time å skravla. Hun har jo vært bortreist noen dager, så hun hadde jo litt å fortelle 😉

Etter at vi hadde spist var vi innom diverse butikker, deriblant Zizzi hvor vi begge kjøpte oss noen mye t-shirts. Jeg endte opp med 6 nye t-shirts med diverse trykk og mønster på. (bilde kommer litt senere). Jeg har noen gamle som nå kan endre status til «innegensere», ettersom de ikke er så pene lenger. Noen små hull her og der, hvor kattene har kommet igjennom med klørne.

Før vi dro hjem hvert til vårt, var vi en snartur innom Meny og handlet littegranne 😉

Tror jeg skal ta meg en av disse berømte cowboy strekkene jeg nå, men ikke for lenge for da blir det dårlig med nattesøvn igjen.

#søvnproblemer #søvn #bestisen #brilleland #nyebriller #lunch #opus #shopping #zizzi #tshirts #gensere #trøtt #sliten #cowboystrekk #nouw #nouwblogg #nouwblogger #blogg #minblogg #personligblogg #personligblogger


  • Shopping
  • 95 visninger

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Hei! Lenge siden sist 😊 Har det kjempebra nå 😊 Er tilbake for fullt på bloggen etter en god pause.

Tror kroppen går i feriemodus, og at man kjenner man blir sliten når man har ferie. Håper du får slappet av da 😊

Høres ut som du har hatt en aktiv dag da.

Ønsker deg en kjempefin tirsdag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
VeraLynn
VeraLynn,
Ja det begynner å bli en stund siden sist nå, men jeg har jo fått med meg at du har hatt problemer med hånden din. Koselig at du er tilbake igjen 🥰 Det har heldigvis ikke vært så veldig slitsomt med hjemmekontor, så det var nok det at jeg sov så dårlig i natt som var årsaken til at jeg ble så trøtt når jeg kom hjem. Jeg har hatt strekken min, og føler meg litt mer våken nå 😊 Ha en fortsatt fin tirsdagskveld.
nouw.com/veralynn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Semesterdagar att njuta avocado fylla med innehåll
nouw.com/stenhagenbettan