Hej! hoppas du har haft en bra helg hittills, det har jag. Vi har bakat massor av lussebullar och de blev så gott nu känns det verkligen när till jul. Sen blev jag så sjukt sugen på brända mandlar och jag testade att göra det hemma. Det blev verkligen super gott och det smakade precis som såna man köper, och det var till t.o.m  super enkelt att gör man behövde bara, socker och vatten (mandlar) och det gick snabbt också. Resten av dagen julpyntade vi och sen kollade vi på julfilm hela kvällen. 

Hoppas du får en bra söndag <3

Likes

Comments

Hej! Så kul att du har hittat till min blogg. Detta är mitt första inlägg och om jag ska vara ärlig är jag faktiskt lite nervös. Men du kanske undrar vad jag kommer att skriva om här, och jag vet faktiskt inte exakt det själv men antagligen om mitt liv helt enkelt. Jag kommer att dela med mig av min vardag, mina upplevelser och minnen, så jag hoppas att du vill ta del av dem.

                                                           Men du kanske vill veta lite mer fakta om mig så här kommer det lite.                                                                     Jag är 13 år (snart 14, den 7 januari) och jag går i 7.an. När jag inte går i skolan så dansar jag, vilket jag verkligen älskar. Sen tycker jag även jätte mycket om att vara med mina kompisar och sen bara njuta av livet.

Men det finns väl egentligen inte så mycket mer att skriva om mig, mer intressant än så blir jag inte.

Hoppas ni har haft en bra dag, puss och kram!

Likes

Comments