Idag så vi hinanden for første gang i lang tid.....<33

Astrid<33

Idag tog vi hen for at hente Victoria, hendes mor og lillesøster, ved toget i Tinglev. Vi har ikke set hinanden siden december, så det er ret dejligt at se min dejlige Vic igen!<33 Nå, men som i nok ved bor vi ret langt væk fra hinanden, Victoria bor i københavn mens jeg bor i Sønderjylland... Det jeg egentlig vil skrive om lige nu er hvad vi har lavet idag. Dagen startede med at vi gjorde klar til de kom. Så kørte vi fra vores hus 14:20 og ankom til Tinglev togstation 14.42. Det var 2 lange minutter at vente dag vi så så hinanden spurtede vi hen og krammede!! Vi kørte så til bageren og købte noget jordbærtærte som vi så allesammen spiste da vi kom hjem. Så gik vi op på mit værelse og lagde sengetøj på som vi jo var vildt gode til.... Efter vi havde hygget lidt og Victoria havde set sig lidt omkring gik vi ned for at lave slim som nu er fuldstændig ødelagt. Så kørte vi til Møgeltønder og kiggede i slotsbutikken som både sælger antik og nye ting. Vi købte to miniatyre stole.

Victoria<3:

Da vi kom til en majsmark på vej hjem fra Møgeltønder opdagede vi at aftensmaden var klar så vi kørte racerløb hem:)Vi spiste lækker aftensmad og efter aftensmaden tog vi badetøj på og kørte til Ladelund i Tyskland for at bade. Da vi havde badet, hvilket var virkelig koldt, kørte vi hen til Priss og Fleggaard for at købe slik og vaskepulver....

Nå, men da vi kom hjem lukkede vi den søde Astriiids heste ind.. så filmede vi en video til min youtube VictoriaMai (se mere om den på min blog victoriamai)

nu sidder vi i sengen og skriver blogindlæg som jeg håber at i har nydt at læse..


Knussss, fra Blog Venus_<33

Likes

Comments

Hejjjj alle jer derude...

Velkommen til vores blog hvor vi vil skrive om diys, det vi går rundt og laver og livet om at være veninder når man bor laaannnngggttt væk fra hinanden.

Vi vil poste så tit vi kan:)


Knus, fra blog Venus_<33

Likes

Comments