Header

MAKI SUSHI RICHMOND

En fredagkväll bestående av sushi och biobesök. Jag och Anna tog en middag på Maki Sushi innan vi begav oss mot Odeon för att se den nya Fifty Shades filmen. Sushin var grym och filmen var inte så dålig den heller.

Likes

Comments

Awesome Thai

Gårdagens födelsedagsmiddag för bästa Alexandra!! Det blev ett besök på favorit thaien i Barnes, Awesome Thai. För min del blev det en Tom Kha Gai som får högsta betyg, så himla god! En väldigt lyckad kväll helt enkelt och grattis igen Alex.

Ikväll vankas biobesök och sushmiddag tillsammans med Anna!

Likes

Comments

Update från ett grått och kallt England. Onsdag betyder kooort skoldag med start klockan 8 och sista lektionen slutar 11.50. Gick till gymmet en kortis efter skolan men det är så svinigt kallt och ruggigt ute så beslöt mig ganska snabbt för att dra hemåt istället. Väl hemma kokade jag lite té tillsammans med host-mami och satt och läste en tidning vid matbordet medans hon fixade lite i köket. Efter té-/prat-/lässtunden gick jag upp och tog en skållhet dusch i hopp om att få tillbaka lite känsel i fingrar och tår. Har egentligen en hel del plugg att ta tag i ikväll men ögonen går i kors så det får bli att ta tag i det imorgon..

Torsdag = sovmorgon och på kvällen blir det 18-årsfirande för Alex <3 <3
puss & kram

Likes

Comments

7:13AM
Nutella & pankisar hos Hanna efter skolan <3

Likes

Comments

SLOANE SQUARE

Ett av mina favoritställen när det kommer till att shoppa i den här staden, speciellt den ZARA-butiken som ligger här på 65 Duke Of Yoork Street

D R Ö M M I G

Den är bara så himla välordnad och personalen, som alltid tycks vara lite småirreterade på ZARA-butiker, är faktist riktigt hjälpsamma och trevliga. Jag och Johanna lyckades iallafall spendera 3 timmar där inne i Lördags . . .

Förutom att vara inne i en butik halva dagen så gick vi även på ''mello-kväll'' i Svenska Kyrkan här i London tillsammans med Nellie, Olle och 80 andra mello- samt godisdesperata svenskar. Främsta anledningen till att vi gick dit var för att det såldes svenskt godis, skämt åsido så var det om inte annat väldans mysigt att få kolla på Mello och få lite hemmakänsla.

Dagen, Söndag, har mestadels gått åt till att plugga och likaså spenderades min Fredag (och resten av veckans gångna dagar för den delen).


Lots of love X


Likes

Comments

Instagram@vendelaw