Hejsan hoppsan!

Tänkte bara sammanfatta helgen för er.

FREDAG: Själva skoldagen var chill. Vi hade bara fyra lektioner så dagen blev väldigt lugn. Efter skolan så var det trampoline park på agendan. Vi åkte till Exploria i Botkyrka med några familjekompisar. Vi hoppade i en timma och från mitt perspektiv (som inte ens kan göra en framåt volt) så var det väldigt kul.

När vi var klara där så tog vi hissen ned till restaurangen Pinchos. Pinchos är en restaurang som bara serverar smårätter. Man beställer från telefonen genom deras app. Rätterna är väldigt små så vi tog ungefär fyra rätter var. Jag tog ostbollar, Halloumifries, en pizza med mozzarella och några bläckfiskringar till varmrätt samt en Pepsi max. Till efterrätt så tog jag en kula hallonsorbet och en kula citronsorbet. Som en avrundning på kvällen så bestämde vi barn att vi skulle spela laserdome, för att vi var tydligen inte svettiga nog. Det blev barnen mot papporna och det var väldigt väldigt roligt. När vi kom hem så hade klockan blivit 22.30 så vi tog en liten mys fredag i soffan tills vi totalt slocknade.


LÖRDAG: Jag vaknade vid klockan 11.30 och gick upp ur sängen vid 12. Dagen var chill med frukost vid 13. När kvällen närmade sig så gjorde vi tacos till middag. Det var så gott. Vid klockan 20.00 så satt hela familjen vid soffan men chips, godis och läsk och kollade på Melodifestivalen.


​SÖNDAG: Idag så vaknade jag upp med huvudvärk så jag låg mest och vilade hela dagen med Youtube och plugg. På eftermiddagen så kände jag mig bättre så vi bestämde oss för att kolla på den nya Beck filmen. Enligt mig så var den helt okej men jag skulle inte säga att det var en av dom bästa.

Imorgon är det skola och nu ska jag sova så puss och godnatt!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Första blogginlägget! Woohoo

Är så taggad för att börja blogga. Det ska bli så kul. Vet inte om jag kommer att kunna blogga varje dag då jag är väldigt upptagen, men jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt.

Jag gör detta för att jag tycker att det är sjukt roligt att ta bilder och att skriva.

Idag har jag och min familj påbörjat vår flyttprocess. Det var ungefär runt denna tid för fem år sedan som vi flyttade till vårat nuvarande hem. Vi har hittat vårt drömhus. Det gör så att jag och min lillebror Elliott kommer närmare våran skola samt våra bästa vänner.

Idag var vårt mission att tömma hela vinden. Vi började vid nio och hann tömma allt på cirka tre timmar. Vi hyrde en stor flyttbil och åkte och lämnade alla kartonger och kassar i ett Shurgard förråd.

Kvällen blir mysig med chips och EM-final i handboll. I min familj så är sport viktigt, dels för att min mamma spelade tills hon fick mig men också för att min moster spelar i landslaget i beach-handboll.

Nu ska jag sätta på mig en ansiktsmask och fortsätta att kolla på handbollen. Heja Sverige!!!

Likes

Comments