Mys i poolen en helt vanlig onsdag, oslagbart! Blir kanske favorit i repris innan hockeyn ikväll :D

Ps. Underskattat att ha frukt och bär i vattnet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har legat sjuk hela veckan, levt på värktabletter och vatten samtidigt som jag kollat på en hel del serier, hehe.

Är så extremt rastlös, vill bli frisk nununu! Det hjälper inte heller att det är så himla fint väder ute...

Men idag fick jag iallafall lite sällskap, mina fina vän kom förbi med citron och en massa glass! Så nu jäklar ska jag bli frisk!

Likes

Comments

Igår var jag iväg med min bror och såg filmen om Ted Gärdestad. Den var så himla fin verkligen! Vilken stjärna han var!

Likes

Comments

Blev så glad imorse när jag gick upp och fick se det fina vädret! Det är få saker som är så fint som när solen ligger på de frosttäckta träden. Tack vare ljuset blir man ju även mycket piggare, så skönt!

Den första bilden är tagen på väg till skolan och den andra på väg hem från skolan.

Likes

Comments

When it smells good, you feel good!

Likes

Comments

Igår när jag kommit hem efter en lång tågresa möblerade jag och brorsan om lite för att kunna kolla på JVM-finalen mellan Sverige och Kanada i bubbelpoolen.

När matchen var slut gick vi upp därifrån som russin och jag stupade i säng runt 5-tiden. Det resulterade i att jag även vaknade väldigt sent idag. Så jag gjorde iordning en något lyxigare brunch som jag åt samtidigt som jag kollade lite hockey.

Nu återstår att se vad som väntar resten av dagen!

Likes

Comments

Nu har vi passerat tröskeln till det nya året och jag är hur taggad som helst! Men samtidigt väldigt nervös och ivrig då det är mycket på gång för min del.

Nyårsafton var iallafall helt i min smak, det bjöds på god mat, härligt häng och glitter gick att hitta överallt! Firade helt enkelt in det nya året på bästa sätt. Let’s get ready for 2018!!

Likes

Comments

En välbehövlig promenad i det råa men samtidigt väldigt friska vädret!

Likes

Comments

Det finns inget ställe jag trivs så bra på som hemma hos min mormor och morfar. Jag skulle kunna ta emot vilken motgång som helst sittandes i just den kökssoffan de har.

Jag och kusinen åkte hem dit för att hämta lite inspiration och tips. De är så himla kloka verkligen! Roliga också för den delen.

Passade även på att plugga lite, har så lätt för att komma till ro där och koncentrationen är alltid tusen gånger bättre! Men jag var egentligen mer intresserad av vad som pågick bakom skärmen på andra sidan bordet hos kusinen - inredningskollande och planering av resa! Blir bara mer och mer sugen på att ge mig iväg på något själv!

Likes

Comments

Idag när jag kom hem efter en lång och jobbig skoldag tog jag en stor kopp te och försökte intala mig själv att det skulle ta kål på min hosta, men icke..Senare städade jag rummet och tog reda på ett och annat.

När mamma kom hem överraskade hon mig med två olika schampon från Isabella Löwengrips märke "Care & Color". Blev superglad då jag gillar henens produkter och jag vet att mitt hår är i extra behov av all vård det kan få såhär på vinterhalvåret. Måste även tillägga att flaskorna är så fina, känns lyxigt!

Likes

Comments