Jag kan nog med handen på hjärtat säga att det var världens bästa dag i skolan idag - för att vi hade bara en timmes skola!!! Tisdagar är den tråkigaste och mest tröga dagen på hela skolveckan, med idrott, matte, svenska och spanska, så ni kan ju föreställa er känslan när vi fick sluta klockan 10 istället för 15. Anledningen till att vi fick sluta så mycket tidigare var pga strömavbrottet i Stockholm, jag tackar alla högre makter för att det blev strömavbrott just idag haha.

Därför blev det en mysdag delux istället! Jag, Maja, Felicia & Elin drog hem till Amelie där vi stekte pannkakor, kollade på Hungerspelen och bara myste. Sedan tog jag pendeln och bussen till mormor och morfar där jag fikade (som vi alltid gör på tisdagar) & i skrivande stund är jag påväg hem från teatern. Egentligen går jag ju bara på teater på fredagar, men min teaterlärare frågade om jag och en annan i min grupp kunde tänka oss att gå på tisdagar också, så nu ska jag lära mig manuset till både Peter Pan och Hungerspelen. Ikväll är planen att jag ska plugga lite engelska som jag egentligen skulle gjort i skolan & springa 10 km.

Puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

”Less is more” är ett uttryck som ofta syftar på smink, att man inte behöver gå runt i tonvis med smink - utan att man kan gå runt i mer ”neutrala” sminkningar.

Jag har aldrig haft något intresse för smink, jag har aldrig på mig smink och om jag för en gångs skull har på mig smink har jag bara på mig mascara. Därför betyder uttrycket ”less is more” för mig istället inom mode. Jag tycker att det är jätteonödigt att köpa märkeskläder bara för att, isåfall ska man köpa kläderna för att man verkligen älskar dem. Jag har varit med flera gånger om vänner som sagt att dem inte kan köpa ett plagg för att det är från (exempelvis) H&M. Dessutom tycker jag att man inte behöver ha en otroligt välplanerad outfit, ha ton av armband och halsband osv...

Jag tycker helt enkelt att man ska ha de kläderna man känner för! Och det spelar ingen roll om dessa kläder är märkeskläder eller ej - eller om du bara slängt på dig din outfit på någon minut eller planerat i flera timmar!

BYXOR - Gina Tricot 199 :-
T-SHIRT - ONLY 99 :-
KOFTA - Gina Tricot 299 :-

Likes

Comments

Hej alla fina! Jag heter Vendela, är 14 år och bor i Stockholm. Jag älskar allt som har med träning att göra, jag dansar på balettakademin, springer i löpargrupper och simmar i ett idrottsförbund. Många av mina vänner bloggar och jag älskar att läsa om andras vardag. Jag har tidigare haft två bloggar, men jag känner att det är ett nytt år med nya möjligheter - så varför inte börja om på nytt?

På min blogg kommer ni få läsa om mina åsikter, träning, kost, mode, resor, inredning, min vardag och mycket mer! Jag hoppas att ni kommer gilla och inspireras av min blogg - och att ni lär känna mig bättre såklart!

Massvis med kramar till er! <33

Likes

Comments