Här ekar det minsann tomt.. Bra jobbat Vendela! Till mitt försvar så har det varit två veckor som inte  varit någon annan vecka lik men mer om det senare. 

Helgen har varit lugn då jag dragit på mig världens förkylning. Sovit massor, sett precis allt på Youtube och hunnit med en massa mys med Sebben, en absolut godkänd helg enligt mig. Nu har jag placerat mig på favvoplatsen  (soffan) med en massa godis framför Johan Falk. På återseende!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sjukt roliga inlägg utan bilder, jag vet. Nej men jag har inte fått in det här med bloggandet som en vana ännu och därför tas inga bilder på dagens aktiviteter.. Hur som, idag har vi gjort absolut minsta möjliga, förutom att ligga parkerade i soffan så åkte vi upp på solbacken för att handla mat och jag fick även med mig ett par nya skor hem! Ikväll har jag hunnit mysa med Stina och Elias en stund innan jag skjutsade henne på jobbet och nu är jag tillbaka hemma på min favoritplats. Fort var den här helgen över men det känns faktiskt helt okej då jag har världens bästa jobb att åka till på veckorna och det är jag tacksam för!

Likes

Comments

Och så var vi hemma igen efter ett dygn i Malå, vi har hunnit med mycket bland annat vin med Nina, lunchdejt med henne och Andreas och fika hos Sebastians farmor. Alltid lika mysigt att åka dit! Ikväll händer det nada för Vndl, jag har intagit soffläge och kommer inte röra mig många meter förutom att eventuellt hämta hem Sebbe som hade mer energi än mig och åkte på party!

Likes

Comments

Stämplade ut redan halv 1 idag vilket är drömmen en fredag(!!) Plockade fram min hurtiga sida och promenerade förbi stan innan jag sen landade hemma med kalla händer och ytterligare ett skavsår:))) planen nu är att packa ihop lite kläder och invänta Sebastian för att sen rulla mot Malå.

Likes

Comments

Nu ska jag ge bloggandet ett halvhjärtat försök igen efter MÅNGA år. Mest för att det är roligt att titta tillbaka sen. Önska mig lycka till!​

Likes

Comments