MY MAKEUP

Innehåller affiliate-länkar

Helloo! Hoppas ni har haft en bra dag idag!

Idag tänkte jag berätta lite vad jag använder till min bas och vad jag älskar till läpparna. Vi kan börja med foundation, jag använder två stycken. En som är min hudton i hela ansiktet, och sen en som är mörkare som contoure. Just dom som är på bilden älskar jag och har använt hur länge som helst nu. Dom är bra för dom är inte heltäckande då din vanliga hudfärg syns också. Efter det så använder jag en heltäckande concealer under ögonen, finnar, toppen på näsan och lite över ögonbrynen. Då det ska täcka ställen som jag inte vill ska synas och för att framhäva konturer i ansiktet som tex spetsen på näsan osv. När jag gjort klart det använder jag först de mörka pudret där jag lagt den mörka foundation, för att framhäva det lite mer och för att det inte ska vara krämigt utav foundationen i ansiktet. Sen tar jag en smink svamp och använder det ljusa pudret, där jag haft den ljusa foundationen. Sen har jag valt just denna mascara pågrund utav att den ger en väldigt bra volym och ger inga klumpar. Sen va jag tvungen att lägga in mina favorit läpp glans och läppstift, eftersom att jag aldrig varit så nöjd som jag är med dessa förut. Dessa färger är så sjukt snygga att blanda, dom är rätt så naturliga men framhäver dina läppar så sjukt fint. Det är verkligen några jag kan rekommendera.

På bilden ovan, finns länkar till dom här sminkprodukterna, så om det är något ni är intresserade utav så kommer ni till hemsidan direkt och ser vad priset är på dom.

Om ni gillade detta inlägg om hur jag sminkade mig och kanske skulle vilja att jag fortsätter med det, eller gör en video när jag sminkar mig. Så gilla detta inlägg. Lagt in en bild på mig med mitt vardagliga sminksätt, så ni ser hur det ser ut.

Ha en fortsatt trevlig dag och hoppas ni alla tyckte om detta inlägg. Kram

Gillar

Kommentarer