Storstädning & seminarier

Tjena gänget!
Den här veckan har rullat på i superfart. Jag har haft flera seminarium, grupparbete, jobbat ett öppningspass samt spenderat flera timmar pluggandes framför datorn. Utöver det har jag kollat Arrow med G, spelat sims, läst böcker samt börjat lyssna på en ny ljudbok (Happy Jankells nya bok Livlina,för den som undrar. är ca 3 timmar in och tycker hittills den är väldigt bra!).

Idag hade jag återigen ett seminarium, och därefter bar det av mot campus för att fortsätta med grupparbetet. När jag kom hem igen överraskades jag av att G hade storstädat lägenheten innan han for till jobbet, så jag fick motivation till att städa jag med så nu är lägenheten näst intill skinande ren. Bara bokhyllorna och garderoberna som skulle behöva tas tag i hehe...

Nu tänkte jag ta en liten sims-paus innan jag sätter mig och pluggar. Lite senare ska jag följa med Karro och handla, så jag försöker spåna på lite middagsidéer. Bortsett från plugget jag har kvar så har jag tagit helg nu! Imorgon står enbart ett frisörbesök på schemat, och det ser jag otroligt mycket fram emot!

Ha det fint. Puss!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

letsgetpersonal
letsgetpersonal,

Vilken fin blogg! Hade ingen aning att Happy Jankell skrivit en bok. Tack för tipset 😊

nouw.com/letsgetpersonal
vendelaastrand
vendelaastrand,

Tack så mycket! 😃 Ja hennes bok är ganska nysläppt men har funnits på min vill-läsa-lista ett litet tag hehe 😊

nouw.com/vendelaastrand