Portugal: dag 11 & 12

Det blev ännu en tidig morgon då jag, Geo, hans moster, kusin och mosterns väninna skulle åka på roadtrip. Jag minns faktiskt inte vad stället hette, men det tog ett par timmar att köra dit och där fanns en jättefin strand med megastora vågor!

Tanken var först inte att vi skulle bada, men det såg så härligt ut och var så varmt i vattnet så vi sprang upp till bilen och hämtade badkläder.

Det var svårt att hålla balansen i de stora vågorna, men vi badade faktiskt väldigt länge!

Sedan tog vi bilder på stranden (som jag dock glömt överföra från Geos telefon så detta är den enda jag har hehe). Här är jag & Geos moster! Hade typ 10 liter sand innanför bikinin när vi kom hem haha.

På vägen hemma stannade vi i ett shopping mall för att inhandla lite grejer samt käkade acaibowls. Det var gott. Vi landade i säng strax efter midnatt och däckade direkt!

Nästa dag började med grupparbete, och efteråt åkte vi till Geos familjevänner med alla djuren för att hälsa på en sväng.

Det bästa (förutom djuren såklart) är att vandra runt i deras trädgård där de odlar allt man kan tänka sig. Här plockade vi fikon och åt direkt från träden. Mums! Vill också ha ett fikonträd.

Doktorn tog en titt på min hosta och konstaterade att det är en helt vanlig rethosta som orsakats av förkylning i och med att jag gått runt i blöta bikinis och badat i kallt vatten under vår weekend i Portimao. Blev rekommenderad vilka mediciner jag skulle ta och gosade med hundarna tills det var dags att åka till apoteket. Lyxigt med en doktor i familjen!

Veterinären föreslog att jag borde flytta in eftersom hundarna gillar mig så mycket. Vilket drömliv det hade varit! Om jag någonsin försvinner spårlöst så vet ni vart jag finns! ;)

Resten av kvällen spenderade vi i ett väntrum på sjukhuset eftersom Geo skulle kolla upp sitt sår (minns ej vad det kallas men aja) och få papper och sånt inför operation. Sedan åkte vi till apoteket för att hämta ut mina hostmediciner, handlade mat och for hemåt igen. Slut på dag 12!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer