Portugal: Dag 1 & 2

Onsdagen den 25:e augusti vinkade jag & Geo hejdå till Bolt och bilade upp till Stockholm för att därefter flyga vidare till Portugal. Väl framme blev vi upplockade av Geos kompisar, åkte hem till dem och däckade i sängen i princip direkt.

Nästa morgon hade jag grupparbete, och när skolan var avklarad för dagen tog vi bussen från Lissabon till Fundao för att överraska Geos mamma. Hon trodde att vi skulle komma i oktober, och hon blev så glad att hon började gråta av lycka!

Vi for vidare till Covilha, lastade in väskor, packade upp och bytte om innan vi drog tillbaka till Fundao för att käka middag med Geos brorsa. Vi åt en supergod pizza som jag dessvärre inte har bild på! När klockan slog midnatt sjöng vi för Geo som fyllde 25!

Hans födelsedag spenderades mestadels hos hans familjevänner som äger en stor trädgård och massvis med djur som hundar, katter, hästar, får och höns.

Jag blev bland annat kär i den här gulliga trebenta lilla valpen, och klappade en häst för första gången sedan jag gick i 7:an! Stolt ändå.

Vi åkte hem och fixade oss och drog sedan vidare till Geos moster för att fira hans födelsedag! Vi käkade grillat och tårta och hade det gött. Sedan åkte vi hem till Covilha. Jag må säga att det var två väldigt mysiga första dagar i Portugal!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer