PH är igång!

God kväll!

Idag har jag jobbat återigen, och sedan jag kom hem har jag städat, käkat och degat framför Paradise Hotel. Alltså ingen älskar PH lika mycket som jag! Sooom jag längtat! Har dock inte hittat någon riktig favorit än, mer än Emma då kanske. Synd att hon inte synts så mycket i rutan än bara.

Nu tänkte jag strax pallra mig iväg till affären för att inhandla lite grejer som är slut, och resten av kvällen ska jag läsa ut After. Har bara 150 sidor kvar nu och får typ paniiik, så jag lär väl hoppa på bok nummer 2 direkt hehe. Den här boken är tio gånger värre än min PMS! Jag skrattar, gråter och blir förbannad om vartannat hela tiden.

Idag är det fettisdag vilket de flesta firar med semlor, men inte jag. Jag har aldrig varit så värst förtjust i semlor då jag ogillar både mandelmassa och grädde, så istället ska jag fira ostbågens dag eftersom det också är idag hehe.

Hur surt att snön är tillbaka förresten? Vem jinxade våren?! Mest troligt var det jag, men vad tusan! Nu vill jag inte ha mer vinter. Nu är det bra, nu är det nog. Jag säger stopp. Höll på att frysa fötterna av mig på utflykten idag trots att jag hade överdrag, vinterkängor, vantar, halsduk, mössa, ja allt. Usch.

Aja, det är väl bara att slänga på sig alla vinterplagg igen och bege sig mot affären. Vi hörs, om jag överlever då.

Pöss & kram!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer