Ny vecka & dagens planer

en liten tb på när jag, Karro & Mattis testade bubble tea! Har ni testat det? Isåfall, vad tyckte ni? Jag tyckte det hade varit godare utan bubblorna haha.

Godmorgon, fina ni!

Inatt drömde jag att jag umgicks med Jughead från Riverdale. Förstå min lycka? Cole är min största kändiscrush just nu! Jag har honom som bakgrund både på datorn, mobilen och allt haha...

Idag är det i alla fall måndag, och när denna vecka är över har jag bara tre skolveckor kvar. Förstår fortfarande inte vart tiden tar vägen? Någon måndagsångest syns i alla fall inte till, men jag har ändå ganska mycket att stå i idag. Först och främst ska jag fortsätta plugga på mina uppsatser, sedan jag repa med klassen inför vårt slutprojekt, handla mat och gå en powerwalk. Har jag tid ska jag även göra lite andra ärenden, annars skjuter jag på dem tills imorgon.

Hoppas ni får en superbra måndag i alla fall och att ni har lika soligt och varmt som vi har det! Jag har ju knappt hunnit vara ute i helgen men jag har ändå lyckats få en pytteliten, knappt märkbar bränna. Måste verkligen passa på att sola denna vecka nu när vi har så varmt och fint!

P&K.

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

elin,
Sv: Åh vilka planer du har inför i dag! Svenskt godis är det absolut bästa!<3
devote.se/johnssons
vendelaastrand
vendelaastrand,
Jaa verkligen! 😃 <3
nouw.com/vendelaastrand