Godkänd inlämning & beställt ny kurslitteratur

Halloj!

Igår fick jag tillbaka min senaste inlämning, och jag blev godkänd på den med! Så otroligt skönt!!! Var tydligen många som inte blev godkända på den, och det förstår jag för den var sjukt svår. Men nu kan jag äntligen slappna av och fokusera på praktiken och min sista inlämning i den här kursen.

Är fortfarande så kär i mina gula naglar!


Idag unnade jag mig en liten sovmorgon och har sedan jag klev ur sängen käkat frukost framför tv:n, lyssnat på en podcast, beställt kurslitteratur för 2000 kr (livet som student, ajajaj) och pluggat lite. Tanken var att mams & jag skulle fixat i lägenheten idag men vi skjuter på det till imorgon. Istället ska jag ägna dagen åt att plugga, tvätta, gå en promenad och göra mig redo inför kvällen då det vankas födelsedagsfirande för Mathilda! Har fortfarande inte en aning om vad jag ska ha på mig, så vi får väl se vad jag hittar på. Ska dock ta det väldigt lugnt ikväll då jag ska ägna morgondagen åt plugg & lägenhetsfix. Oh well, det blir säkert kul!

Men nu ska jag slänga i en tvätt i maskinen och därefter återgå till pluggandet. Vi hörs!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

randomelegans
randomelegans,
Böcker för 2000kr? Oj... 😃
nouw.com/randomelegans
vendelaastrand
vendelaastrand,
Jaa haha och då var de ändå på rea eftersom jag köpte dom på campusbokhandeln, men ändå blev det mycket pengar pga många och dyra böcker x)
nouw.com/vendelaastrand
Emma Engström,
Ihh vad härligt att du blev godkänd, grattis finaste du!! <3 Det är verkligen sjukt vad litteratur kostar, liksom är man student borde det vara mycket billigare?! :'D <3
nouw.com/emmaengstrom
vendelaastrand
vendelaastrand,
Jaa verkligen så skönt!! Tack! <3 Jaa det är helt galet!!
nouw.com/vendelaastrand
andrealinde
andrealinde,
Hjääälp vad fina naglar 😃 😃
nouw.com/andrealinde
vendelaastrand
vendelaastrand,
Men åh tack 😃 <3
nouw.com/vendelaastrand