Förberedelser & sushi

Tjena gänget!

I onsdags tog jag ju min andra dos vaccin under förmiddagen, och jag mådde prima ända fram tills mitt i natten när jag vaknade med lite feber och kände mig yr. Jag tog en alvedon, och sedan dess har jag inte känt av någonting! Jag har inte ens ont i armen denna gång, vilket är otroligt skönt att slippa!

Igår ägnade jag större delen åt att packa, tvätta och fixa grejer inför resan. Jag unnade mig även lite lyxlunch i form av sushi!

Idag har jag mest suttit med skolrelaterade grejer eftersom jag vill förbereda så mycket jag kan innan resan. Jag har även fortsatt att packa, så nu är det bara smågrejer kvar som vi inte kan packa förrän samma dag vi åker. Så skönt att vara färdig! Jag har även löst allt med hundvaktandet, skrivit ner grejer vi måste köpa innan vi åker samt pysslat med lite annat smått och gott.

Just nu sitter jag och tittar på första avsnittet av Vi eller aldrig. Har hört mycket om den serien men vet inte riktigt vad jag tycker om den ännu. Alldeles strax ska Bolt få lite käk, sedan ska vi gå en sväng och därefter har jag inget planerat ikväll förutom att laga middag. Lär väl läsa bok eller kolla på Grey's hehe.

Ha det fint! Puss.

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer