En dag på stan, jobb & Lake

Hej gänget!

Hoppas ni haft en bra helg och vecka. Jag har varvat plugg, examinationer och jobb, och igår spenderade jag dagen med Karro! Vi gjorde ärenden på stan, tog en fika och chillade sedan i soffan hemma hos mig. Karro hade börjat följa Squid Game, så vi såg avsnitten hon hade kvar så nu har jag sett serien två gånger haha. Den var lika bra andra gången vill jag lova!

Lyxigt värre!

Geo ville att jag skulle svänga förbi systemet och inhandla rödvin, men vinet han ville ha fanns inget så jag köpte två andra jag tyckte lät spännande! Har ej testat dessa ännu men hoppas de är goda. ;)

Jag passade även på att byta batteri och band på min klocka, så nu kan jag äntligen använda den igen! Det känns väldigt naket utan när man är van att bära klocka jämt hehe...

Resten av gårkvällen spenderade jag med Geos syrra, J. Vi storstädade lägenheten och kollade på Grey's Anatomy.

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Vi var iväg och handlade en sväng, och för övrigt har jag bara spelat dator. Köpte spelet Lake som jag sett på Tiktok och spelade mig igenom hela spelet. Trodde det skulle pågå typ två timmar men det var längre än så, men väldigt mysigt även om det fanns vissa saker jag störde mig på. Men det är alltid kul med spel som kan få olika slut så man kan spela det fler gånger om man får lust!

Nu har pappa varit här en snabb sväng, och jag ska strax hoppa in i duschen. Sedan blir det att fixa middag och förbereda inför morgondagen eftersom jag ska upp tidigt och jobba. Vi börjar även en ny kurs i skolan imorgon, och denna sträcker sig bara över tre veckor... Stressigt och spännande!

Men ha det fint, gänget!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer