Tjenixen kompisar!

Skönt med fredag. De senaste dagarna har jag haft fullt upp med skola och plugg så jag har inte hunnit göra något annat. Idag är jag dock ledig och uppsatsen är inskickad, wihoo! Jag har hittills, förutom att göra klart uppsatsen, småstädat lite och käkat frukost framför Love Island.

Nu ska jag sätta igång och storstäda för resten av dagen har jag massvis med planer! Karro kommer hit i eftermiddag och ska sova här för vi har massor att göra. Vi ska först lämna en stege hos mamma, sen ner på stan en sväng för att därefter köpa flyttlådor. Sen ska vi hem till mams och hämta mina packade flyttkartonger samt lite smågrejer från mitt rum, hämta ut paketet med mina badrumsgrejer på vägen hem och så. Vi måste även klura ut vad vi ska käka till middag och så vill jag komma igång med att rensa köksskåpen. Så det blir en lång dag haha!

Ha det gött!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Godmorgon gänget!

Första delen av inlämningen är äntligen klar och jag har redan hunnit påbörja den andra. Så otroligt skönt! Rullar det på såhär bra så är jag nog klar till imorgon kväll ändå.

Nu ska jag i alla fall iväg till skolan en sväng för att ha föreläsning och VFU-info. Vi har redan fått veta våra platser och jag är väldigt taggad inför praktiken!

När jag kommer hem igen ska jag fortsätta plugga samt krypa ner framför senaste PH-avsnittet. Förhoppningsvis hinner jag väl hitta på något annat också, men jag prioriterar såklart plugget. Tar lite pluggpauser då & då för att kika på inredning eller scrolla runt på pinterest, och igår knåpade jag ihop en tavelvägg jag ska klicka hem till köket framöver! Blev så nöjd med den ändå! Jag skojar inte när jag säger att mina vänner är så trötta på mig just nu för att allt jag pratar om är inredning. Men jag älskar ju inredning och har väntat på detta hela livet!!?! Har planerat nästan varje millimeter av lägenheten hehe...

Men nu måste jag kila iväg till skolan. Toodles!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Godmorgon på er!

Jag steg upp för ca en timme sedan och har nu hunnit käka frukost och göra mig i ordning. Nu sitter jag här och ska fortsätta skriva på min inlämning som jag jobbade för fullt med igår kväll. Då hann jag även med att städa lite i köket och beställa hem lite nya grejer till badrummet. Sen är i alla fall det rummet klart, for now, vilket känns skönt. Jag längtar tills brorsans möbler är väck så jag kan börja inreda ordentligt! Men till helgen får jag i alla fall lite mer ordning på köket också!

Idag står som sagt plugg på schemat, och sen har jag en föreläsning på skolan i eftermiddag. Mer spännande än såhär blir inte dagen, för när jag kommer hem ska jag plugga ännu mer. Skoj skoj.

Men vi hörs!

xoxo, Vendela


Follow me: NOUW | INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer