Header

Såå exalterad! Jag älskar Forever21 så sjukt mycket <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wanties
Asos

New Look Mini Fold Over Backpack

Supersnygg och simpel liten ryggsäck med fina detaljer och enkel att ta med sig - gjord i 100% polyester!
Inte nog med snyggheten - DEN ÄR OCKSÅ PÅ REA (omg)!! LÄNK

ASOS Frayed Denim Choker Necklace

Jag har velat ha den perfekta jeans - chokern ett bra tag nu och har äntligen hittat den! Superfin verkligen!!
LÄNK

Beauty Bay

35K 35 COLOR KOFFEE PALETTE - MORPHE BRushes

Färger alla behöver och bör ha i sin smink kollektion, även fast jag tror jag mest vill åt den svarta matta färgen i paletten.
Sjukt fina skuggor och har endast hört bra recensioner så att klicka hem den och leka med skulle bli väldigt intressant!
LÄNK

35T 35 COLOR TAUPE PALETTE - mORPHE BRUSHES

Inte alls lik den andra eller hur? Det är bara att just denna paletten är sååå höstig och fin! När jag ser den drömmer jag mig bort i alla olika looks man kan få med denna! LÄNK

Likes

Comments

Jag gjorde pannkakor!!!! Tyvärr var de inte så goda, men det är tanken som räknas 😉
Tog massa bilder innan i mina älskade gröna byxor, jag lyckades ta den perfekta instagram - bilden! Ska tvätta hela min garderob nu för jag lyckas alltid samla på mig flera månaders tvätt..

Likes

Comments

1. 

Vara ute i solen! Jag har en tendens att längta extremt efter sol på vintertid men när solen väl är ute sitter jag inomhus..

2.

Göra om i mitt rum!!! Jag ska sätta upp bland annat en gardin över säng och det kommer bli sjukt fint när allt är klart!

3.

Läsa böcker, ingen aning varför, men jag är för första gången i hela mitt liv sugen på att läsa!

4.

Jag vill köpa en kamera! Nu har jag bestämt mig, att jag ska ta tag i mitt sparande och köpa en kamera innan 2017 är slut!

5.

Vlogga öppet bland folk, mest för att det är bättre sätt att dokumentera vad man gör under en dag än foton, för det är så hemskt mysigt att titta tillbaka på. Jag kan sjunga bland folk, även om jag sjunger falskt så egentligen borde jag inte ha några problem alls med att vlogga.

6.

Höja mina betyg, i vissa ämnen iallafall, gick ner från C till E denna terminen i fysik och det har gett mig sån extrem ångest så det måste fixas!

7.

Äta mat. Roligt eller hur? Det är faktist lite mer seriöst än så, under vårtider brukar jag äta ett äpple och en fralla per dag ungefär och det håller i tills hösten. Min vikt kan gå upp och ner dag efter dag och det är inte nyttigt alls!

8.

(kliché varning) Jag vill leva i nuet för ärligt, jag tänker på min framtid och mitt förflutna konstant och det skapar väldigt mycket stress!

Likes

Comments

Bilder från senaste veckan (ish). Den 17 mars var jag på Beauty and the Beast och den var väl helt okej :)
Jag har också varit ute och ätit en del på resturang så jag är totalt pank just nu hehe.. Något positivt som hänt är däremot att jag har börjat göra akrylnaglar, roligast är att göra på mig själv för vissa personer som man gör på lyssnar inte på vad man säger, typ om akrylen ska torka så sitter dom inte still och förstör allt 😒
Iallafall fick min favoritfärg representeras på naglarna, gul :)

26 mars 2017

Idag har jag suttit i solen hela dagen och gjort läxor, väldigt händelserikt (not). Mitt ansikte ser lite ut som en överdrivet prickig prickig korv!

Likes

Comments

Har inte bloggat de senaste dagarna utan anledning. Det har helt enkelt inte blivit av, under helgen har jag redigerat och spelat in en hel del videos som ska komma upp inom några veckor och jag har också storstädat, tvättat osv.
Skriver ett långt inlägg till er imorgon som förlåt, ska sova nu för är extremt trött!

Likes

Comments

Idag var den mest långtråkiga och tröttsamma dagen på länge. För det första, försov jag mig 2 timmar, men hann till skolan iallafall för vi hade sovmorgon, sen somnade jag nästan under 3 lektioner. Ugh! Nu ska jag vila för jag verkar inte ha sovit ordentligt det senaste.

Likes

Comments