3an är bäst! Det är liksom sista gymnasiåret, du kommer ha såååååååå jäääääääävla roligt!!!!!

Det är sånna här påståenden jag bemöt hela mitt liv. Nu när jag väll går mitt sista år i gymnasiet så kan jag säga såhär: 3an är sämst. Nu var jag oerhört snäll i mitt ordval.
Om jag kan beskriva mitt hat i andra ord, skulle det nog ändå låta något åt detta slag:

Det är som att jag är i en simbassäng och jag dyker ner till botten av bassängen bara för att kunna nudda mosaic golvet. När jag väl är där känner jag hur mina lungor börjar brännas av syrebrist. Jag simmar uppåt men når aldrig ytan. Panik. Mina lungor brinner och min syn försvinner. Jag kan inte andas.

Det är så 3an känns. Det är så gymnasiet känns. Det känns som att man drunknar om och om igen. Det är inte alls som man tror. Människor är ytliga och  och lathet belönas. Det är patetiskt.

Men vem i helskotta bryr sig helt ärligt?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Varför är det så att folk mår så jävla bra av att trycka ner andra? Vad är de som händer i processen där ni får en sådan tillfredsställelse?


Varför ska du pallra dig hela vägen in till stan för att stå och skratta åt någon som kommer att ha en av de mest minnesvärda stunder av dess liv som ungdom? Vad får dig att att känna dig bättre av att stå och skratta åt den personen, speciellt för när du själv vet att den personen har problem. Jag kan inte ens börja förstå mig på personer som kan göra sådana saker. Att mobba någon så gradvist bara för att hämnas för en liten sak.


Jag må stitta här och bitcha om människor, saker och livet, MEN om det är något jag inte gör så ät det att mobba. Att nämna deras namn. Att visa dom detta. För jag vet hur det känns att bli sårad på den graden. Jag vet hur det känns att bli ut frusen, jag vet hur det känns att bli skrattad åt, jag vet hur det känns att bli kastad elaka ord åt. Poängen är att jag vet hur det känns att bli utsatt för mobbning och det är därför jag har mina utlopp av känslor här istället för på människor som dig. Därför min vän, råder jag dig att sluta vara så jävla defensiv angående situationen. Jag råder dig att vara den större personen och utöka din personliga mognad.


Mobbning av alla slag, om de nu vore psykiskt eller fysiskt, är inte alls acceptabelt någonstans eller i någon form.


Likes

Comments

​Kretin; Imbecill; sinneslös.; debil; helt jävla efterbliven, det är vad du är.

Ser jag ut att vara en idiot? Ser det ut som att jag inte förstår vad vi håller på att konversera om och hur äckligt nonchalant du är?


Bara för att jag sitter där tyst betyder det inte att jag är hörselskadad. Det betyder inte att mina stämband inte fungerar som de ska. Det betyder inte att jag inte förstår ett jävla ord av det som kommer ut ur din vidriga mun. Jag förstår. Jag förstår exakt allt du säger. Jag hör dig och jag lyssnar, men jag har valt att inte svara. Jag svarar inte för att jag har lärt mig att “om du inte kan säga något snällt så ska du inte säga något alls” av min mamma, men utifrån allt du nu påstår tyder det på att du inte lärt dig samma princip.


När du sitter där och babblar på om dina jävla tråkiga skär-av-mina-öron värderingar, så betyder inte det att jag förstår hur outbildad du faktiskt är inom ämnet, för tro mig de gör jag. Jag behöver inte höra om hur smart du verkligen tror att du är, det är dig själv som du behöver intala ang saken inte mig. Jag vet redan att du tror att du verkar nå en specifik djup av intellekt, men det djupet du når är IQ av en guldfisk.


Jag må ha lärt mig att jag inte ska säga något om det inte är snällt, men ingen sade något om att skriva ner det. Så här, min kära vän, skriver jag personligen till dig; HÅLL DIN FUCKING KÄFT. :)Likes

Comments

Har ni någonsin varit med om att ert kompis gäng har gjort saker utan er? Jag skulle anta att de händer näst intill alla, så här kommer den stora frågan; Har ni någonsin varit med om att någon i ert kompisgäng har styrt upp en fest där alla andra i gänget varit inbjudna men inte du. Utan, du, ja du får reda på de via deras snapchat mystorys. Har ni varit med om det? Jag har, and its safe to say that they are all a shit bunt of cunts, som verkligen inte är mina vänner.


Att dra ner mitt namn i smutset på det sättet, äcklar mig. Men varför var jag inte så förvånad? Ni är ju ändå smuts, kryp, byrackor, vilket lämnar mig med detta att säga;


Ni kan kräla omkring där nere på den nivån ni hör hemma. Tiden, orken eller lusten med människor som ni har jag brist med. Som snackar samt sprider massa skit genom att trycka ner andra individer för att få er själva att må bättre. Sorgligt. Det gläder mig att meddela er om hur inkompetenta ni i verklighet är. Ni är trotsallt, jag säger detta med andra ord så att ni faktiskt kan förstå, värdelösa. Ni är ingenting.


Likes

Comments

Jag förmodar att alla är bekanta vid de Nationella proven? Om ni inte är de så finns de en sökmotor som heter Google (om inte ni föredrar Bing eller Yahoo! ). Det bästa med Nationella proven är, enligt mig, att man inte riktigt kan sänka sina betyg.

Ja, det är ju om man inte hamnar i samma grupp som en inkompetent omänsklig varelse som bestämmer sig för att, under självaste i spelningen, byta samtalsämne till något annat än vad ni hade bestämt.
Som jag gjorde idag. Sådana människor som ska sabotera för andra under så pass viktiga stunder, eller i huvudtaget  äcklar mig. Dess existens äcklar mig.

Se till att ni inte hamnar i samma grupp som en sådan människa. #imout

Likes

Comments

När min fot kliver över tröskeln från yttervärlden och intill Zombielådan som vi kallar skolan, möts jag av blickar. Inga vänliga blickar minsann. Riktigt sura bitch faces. Deras ögon betraktar ens varje rörelse och främst ens klädesplagg. Ibland så undrar jag varför de ser så hjärndöda ut, men sen kommer jag bara ihåg att de måste använda all dess förmåga och hjärnceller för att gilla-markera andra personers patetiska inlägg på Instagram och Facebook. De måste ju vara fullkomligt utmattande att ständigt Stalka folk via sociala medier. Man kanske bör uppskatta deras förmåga istället och tillåta deras äckliga ansikten att stirra vidare? Hmm... Nääh. Inte lika roligt.

När jag ser dom så ser jag bara deras orangea sönder spraytannade puder gris ansikten. Jag vill ta en handduk dränkt med sminkborttagning och skrubba bort deras patetiska försök på vad de kallar sminkning. De är inte avantgarde utan circus. En riktig blandning mellan en clown och en gris. Så snälla, för din egna hjärndödas skull, layyyyyy of the spraytan. Eller gå till ett nytt ställe please. 

Likes

Comments

​"Hej bloggisen" "God morgon mina favoriter" "Hej alla, idag har jag.."


Är inte det på detta sett man startar sitt inlägg? Att man önskar sina följare en bra start på dagen, eftermiddagen eller kvällen. LOL. Who the fuck cares??? De är inte som att någon faktiskt läser eller kommer läsa denna skit sak. Ja, sen förmodar jag att man ska berätta om sin dag eller nyaste inköpta produkt.

Sååååå idag har jag varit hemma. Jag har sovit. Sen vaknade jag. Klev upp ur sängen och rös till när mina varma fötter snuddade vid de kalla parkett golvet. Gick till köket och gjorde frukost (en macka och en kopp thé). Sen åt jag min frukost. Den var god. Mums. Jag tog inte en bild på den för att jag ville inte sukta er (mina 0 läsare). När jag var klar så satte jag mig framför datorn och tittade på filmer. Mysigt, ok. Åhh glömde nästan att berätta om min "outfit of the day". 

Jag har på mig pjamas och kommer forsätta att ha på mig pjamas tills imorgon för då behöver jag byta om till andra kläder när jag ska gå till skolan. Mina pjamas kommer från en affär. Varsågod. Likes

Comments