Superfoods.

​Inlägget innehåller annonslänkar.

Klickade hem chiafrön och hampafrön i samband med min senaste beställning från Matsmart. Brukar vilja ha hampafrön och chiafrön hemma då båda är bra vegetabiliska källor till protein, fibrer och omega-3. Hampafrön innehåller dessutom de 20 essentiella aminosyrorna. Kunde inte låta bli att klicka hem en påse av varje då de dessutom var ekologiska och kostade 59 kr respektive 29 kr. Jag tyckte det var ett relativt bra pris.

Chiafrön har jag oftast på smoothies eller bananglass eller så gör jag chiapudding. I ytterst få fall använder jag det i bakning som äggersättning. Hampafrön brukar jag även ha på vissa smoothies, men passar även att ha i smoothies eller på gröt. I somras när vi var i stugan åt vi gröt med banan, lingonsylt, russin och hampafrön, en riktig drömkombination. Kommer börja äta mer gröt då det är nyttigt, mättande och billigt.

​#nouw30daychallenge #superfood #chiafrön #hampafrön​ #vegan #govegan #veganism #wellness #nutrition​ #matsmart #jagärmatsmart #klimatsmart #miljömedveten​ #klimatsmart #hälsa

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229